Захаросани кестени (Чили) (Marrón Glacé (Chile))

„Marrón Glacé“ разказва историята на Кло и нейните дъщери Ваня и Ванеса, собственици на салон за събития „Захаросани кестени“ и които живеят на втория етаж на същото място.

Алберто, съпругът на Кло, е умрял при катастрофа и е оставил неочаквано и огромно богатство, чийто произход е една от мистериите, които се засягат в сериала.

Това толкова специални обстоятелства, при които живеят Кло и нейните дъщери, са заплашени с появата на Октавио, който пристига от Бразилия, за да се присъедини към екипа от сервитьори в заведението. Но не точно сервирането на ястия и питиета е основната цел, а тази, която му е възложена от семейството – да разруши Кло и дъщерите им, които се наслаждават на наследството на неговия баща. Октавио се оказва разкъсван между омразата от миналото и неочакваната любов към Ваня.

Това е една от сюжетните линии в този сериал. Има и други персонажи, които живеят в една и съща жилищна сграда. Сред тях е Хулио, който е женен за секси жена – Шърли, с която имат дъщеря. Той е малко нервен, доста ревнив и голям защитник. И тя не може да остави на мира съпруга си, който постоянно се измъчва заради нея.

В същата сграда живее Нестор, който живее със сестра си Джина – девойка с разбъркан външен вид, която се преобразува, също като Грозното Патенце, пред своите връстници. Нестор изпитва силна, но платонична любов към Ерика – секретарката на Кло.

Освен това там е и Лучо, студент, който иска да стане инженер, специалист по звука, и неговата половинка Андрея, на които, както изглежда, животът се усмихва добронамерено. Изглежда, защото тя е племенница на Кло, собственицата на „Захаросани кестени“.

Има и още персонажи. Като сладките възрастни дами Бея и Лина, които дават под наем стая за друг младеж, който работи в „Захаросани кестени“, като Оскар. Или Костя – елегантен гръцки лекар, известен, красив и богат, който се влюбва във Ванеса, но тя не отвръща на чувствата му със същата сила.

Източник: fotech.cl