Съпруг под наем (Marido en alquiler)

Гриселда Караско е скромна жена, но изпълнена с богатства и морални принципи.

Животът ѝ е посветен на това да помага на децата си и внука си да открият най-доброто. Тя е и майка, и баща. Изучила е тънкостите на търговията, за да може да издържа семейството си. Жестоката действителност, която я заобикаля и работните условия, са причината тя да не обръща голямо внимание на външността си. Въпреки всичко, тя изпълнява задълженията си с гордост и голямо умение.

Децата ѝ – Кике, Антонио и Амалия, заемат важно място в сърцето на Гриселда. Всеки от тях – със своята личност и различен живот, винаги е бил близо до нея. Кике, най-големият от тях, работи от съвсем малък, за да помага на майка си и да издържа Кикито, малкия му син. Работи в Бар „Такос“ и влага всичко от себе си, за да бъде полезен на близките си.

Антонио, от своя страна, е единствения от тримата, който е получил възможността да влезе в университета, където учи Медицина.

От друга страна, Амалия, най-малката в семейството, винаги е била защитавана от всички у дома. Невинна, любвеобилна, нежна, мечтателка и борбена, също като майка си, тя е момиче, което винаги помага на семейството си, също както помага и на голямата си любов.

Единственото, което липсва на Гриселда, е една голяма и истинска любов. Годините, през които е била сама, тя е зазидала вратите пред всяка вероятност.

Габриел, приятел и собственик на бар „Такос“, прави всичко по силите си, за да покори сърцето на Гриселда и да я накара да повярва отново в любовта. Въпреки всички усилия на Габриел, Гриселда изпитва към него само чисто приятелско чувство и отказва да търси любовта, където, според нея, не съществува.

За известно време, Рейналдо – съпругът на Тереса Кристина, няма никакъв шанс да се засече случайно с жена като Гриселда, но обстоятелствата, или съдбата, пресича пътищата им. Гриселда с уменията си му помага и той остава очарован от нейната същност на справедлива и борбена жена.

Тереса Кристина е жена, която е пълна противоположност на Гриселда. Надута, сноб и типичната повърхностна жена, независимо че е съпруга на Рейналдо – мъж с благородно сърце и много скромен. Той дори не подозира колко далеч може да стигне тя, за да изпълни своите капризи.

Авторитарна и голям инат, Тереса Кристина не пести усилия, за да постигне онова, което иска и е способна на всичко, включително и на убийство, ако това би ѝ помогнало да разчисти пътя пред себе си.

Историите на тези две семейства, от различни социални кръгове, се обединяват благодарение на любовта между децата им Патрисия и Антонио. Действията на децата променя живота им завинаги...

Източник: msnlatino.telemundo.com