Съпруг на заплата (Marido a sueldo)

Всичко започва, когато семейство Аная, собственици на процветяващата някога компания „El Pollo Abundancio", получават ужасна новина - те са на крачка от фалита.

За да разреши този проблем, Рикардо Мартин Аная, по-познат като Рики Мартин, решава да стане управител и да оправи настъпилия хаос. Тогава се появява Емилия Кабрал, главната героиня, красива и успяла жена, която е преживяла лична трагедия, заради която е изпаднала в дълбока депресия. Тя пристига в компанията, за да опита да си върне живота и самоуважението.

Преди пет години, Емилия е имала всичко. Докато е учила в чужбина, тя се е омъжила за Хавиер Камарго и двамата заедно са основали компания за консултации, с която са успели в света на бизнеса. Въпреки успеха им, Хавиер почувствал огромна завист към съпругата си, която му предложила да си има дете, заради което може да се отдалечи от бизнеса. Емилия забременява, но дори тогава не се е откъснала от офиса.

В един обичаен ден, докато карала колата си, Емилия претърпяла катастрофа, която разрушило живота й. Когато Емилия се оправя след катастрофата, тя установила, че е изгубила сина си, съпруга си и компанията. Едва сега, след пет години, тя се чувства способна отново да бъде същата жена, каквато е била преди катастрофата.

С пристигането си в компанията „El Pollo Abundancio" тя се сблъсква с Мечас, по-голямата сестра Аная и директор по продукцията в компанията, се притеснява да не изгуби своите часове на безделие, с директора по продажбите; Милена „Нена" Аная, която открила, че компанията не е изнесла първото пиле в историята; Хуан Каликсто (Хуан К-Ная), търговски директор и средното дете в семейство Аная, който също е изплашен - какво ще се случи, когато стане ясно, че не притежава акциите, които се предполага, че има? А също така и Линда Крис, неговата пълна съпруга, която се притеснява, че Емилия ще я лиши от титлата „Señorita Abundancio".

Друг член на това семейство, който също не намира спокойствие, е Татяна Алварадо, развратената и заинтересована съпруга на Рикардо и финансов директор в компанията. Тя е изоставила голямата си любов, Артуро Гевара, за да се събере с Рики от интерес. Това, което не е пресметнала е, че в деня на брака си тя е била принудена да подпише предбрачен договор, според който се отказва от огромното семейно богатство на Аная. От този момент, Татяна разработва стратегия как да стане собственица на компанията.

На срещата със семейство Аная, Емилия разкрива своя план: ако тя успее да утрои доходите на компанията до шест месеца, тя ще получи 50% от акциите. Смелостта на Емилия нараства още повече, когато планът й е приет официално.

Татяна, притеснена за бъдещето на „своята компания", се обединява с Хуан К-Ная, за да попречи на Емилия да изпълни плана си. Те наемат мъж, който трябва да изпълни плана им - да накара Емилия да се влюби в него, да се ожени за нея и да й отнеме акциите, които ще спечели от компанията, и да ги предаде на тях. Един Съпруг на заплата!

Използвайки ревността, която Емилия събужда в останалите жени в семейство Аная, Татяна ги привлича на своя страна. Тя обявява конкурс, на който трябва да се избере Съпруг... Наградата е 50 милиона и основна промяна: нови дрехи, уроци по етикет... един напълно нов живот.

Източник: www.canalrcn.com