Утре ще бъде друг ден (Mañana será otro día)

Историята започва в Пуерто Ваярта през 50-те години.

Мариана де ла Рива е девойка, дъщеря на богати родители – Дон Алфонсо де ла Рива и Доня Консуело.

Мариана живее с родителите си, с леля си Вирхиния и сестра си Патрисия, която изпитва ревност и омраза към сестра си.

Мариана се влюбва в Артуро Рамирес – син на друго богато семейство, а родителите му са Хуан Рамирес и Ортенсия. Двете семейства са врагове.

Артуро и семейството му желаят да превърнат Пуерто Ваярта в голям балнеоложки център.

Артуро измамва Мариана, прави ѝ дете и я изоставя, за да се ожени за италианската графиня Паола, която полудява след като ражда дъщеря им София.

Когато Алфонсо научава, че дъщеря му Мариана е бременна, я изгонва от дома. Тя отива в столицата, придружена от леля си. След много превратности, тя ражда син.

Един ден, Мариана посещава една църква с новородения си син. Там тя припада, а когато идва на себе си забелязва, че синът ѝ е изчезнал. Мариана го търси отчаяно и минават много години без да разбере къде се намира сина ѝ.

Детето е било дадено в едно сиропиталище, където са му дали името Роберто Лоренсана. В сиропиталището, Роберто и Карлос израстват като братя. Като навършват пълнолетие, двете момчета напускат сиропиталището.

На улицата, по желание на съдбата, Роберто и Карлос се запознават със София, която е сестрата на Роберто, и нейната братовчедка Еленита, дъщерята на Патрисия, и Габриела, дъщерята на съпруга на Патрисия.

Без да подозират за родствената си връзка, младежите стават много добри приятели и много често се събират в дома на Мариана...

Източник: www.network54.com/Forum/223031