Произведено в Картахена (Made In Cartagena)

Едно отмъщение... и една огромна любов...

„Made in Cartagena“ е сериал, изпълнен с действие и драма, който вдига завесата пред непознатия и забавен свят на Champeta, допълнен с голяма доза музика, чувственост и впечатляващи пейзажи, които могат да разкрият истинския вкус и реалност в една Картахена, както никога преди това не е видяна.

Използвайки фурорът и безредието, което предизвиква първото световното издание на Champeta в Картахена, силната банда на Арви Нориега, занимаваща се с грандиозни и зрелищни обири, има мисията да обере Санта Елена – древно съкровище, измъкнато от дълбините на морето и скрито в подземията на Колумбийско-испанската банка, ръководена от президента ѝ Висенте Домингес де Алба.

Планът, който изглежда перфектно изработен, се превръща в провал. Сега Арви иска да отмъсти за смъртта на сина си. За целта измамва кръщелницата си Флора – бъдещата кралица на Champeta – жанр музика, родом от Картахена. Той иска да я използва като примамка, за да се вмъкне в живота на Висенте, когото приема за прекия виновник за неговите нещастия.

Този път, Нориега вярва, че държи всичко под контрол. Но понякога, измамата и любовта могат да се хваната ръка за ръка...

Персонажите:

Флора Мария Диас

20-годишна. Обикновена и красива жена, родом от Басурто – популярен квартал, изпълнен с музиката и цвета на фантастичната Картахена. Носи ритъма на Champeta в кръвта си. Флора е възприемчива, честна и няма спирачки на езика си, когато има какво да каже. Освен това, мечтае да покори света, хванала за ръка годеника си Ватуси, когото обича лудо и с който се бори за спечелването на турнира по танци Champeta в Басурто (дискотека). Обожава по-големия си брат Канделарио и за това приема предложението на Арви да се внедри в живота на Висенте, тъй като иска да спаси брат си и кръстника си от предполагаема смъртна заплаха.

Висенте Домингес де Алба

38-годишен. Добре устроен, зрял и интересен мъж, който винаги се опитва да защитава доброто и правилното със смелост и справедливост. Президент на Колумбийско-испанската банка в Картахена, той е натоварен с опазването на съкровището Санта Елена – безценно и от чисто злато, което неговата е извадило от дълбините на морето. И именно това е неговият мотив да се бори срещу Арви Нориега и неговата банда. Висенте е затворил вратите за любовта след смъртта на съпругата му Марсела и не смята, че има право да бъде щастлив с друга. Но появата на Флора в живота му променя тези му схващания, тъй като тя е жена, която намира пътя към сърцето му и се настанява дълбоко в него, въпреки че иска да го разруши.

Арви Нориега

44-годишен. Притежава силата на бик и хитростта на лисица. Собственик на известната дискотека Басурто, която, обаче, е просто параван, който прикрива неговия голям бизнес: той е шеф на банда крадци, които правят зрелищни обири. Последното, което Арви очаква е синът му да умре по време на операция при обир на банката. Смъртта му става причина за желанието у за отмъщение срещу Висенте, когото обвинява за нещастието си.

Мирея Ередия

25-годишна. Секси барманка, която успява за привлече вниманието на посетителите си и с умението си да върти бутилките, да поднася чаши ефектно и да изкушава с коктейлите, които приготвя. В действителност, тя е хамелеон – член от бандата на Арви, която добре се маскира и представя за друга личност, за да спечели доверието на когото трябва и тъй като много добре знае какво прави, винаги постига желаното.

Ватуси Ерера

22-годишен. Обикновен младеж, притежаващ харизма, невинност и симпатия. Носи Champeta във вените си и Флора в сърцето си. Освен това е скромен, беден и има същите благородни чувства като годеницата си. За да се издържа и да не се отклонява от правия път, той превръща плажните занимания в истинско изкуство: дава уроци по Champeta, прави плитки, масажи, предлага кокосова вода с предполагаеми засилващи потентността сили... просто в неговите ръце всичко изглежда възможно.

София

Дъщеря на Висенте, с когото има ужасни отношения, след като баща ѝ се е превърнал в работохолик в отговор на смъртта на майка ѝ. Обожава танците и открива във Флора сестрата, която никога не е имала. Именно Флора ѝ разкрива чувствения свят на Champeta.

Източник: www.cmoproducciones.com , www.caracolinternacional.com