Мъжкари (Machos)

„Machos“ е покоряваща история за едно традиционно семейство, в което мъжете налагат волята си над жените поколения наред. Те ревниво се грижат за господството си и покорството в Сан Педро дел Пенон. Това е семейство Меркадер. Но те трябва много да внимават, защото съдбата може да промени това положение! Жените се променят и те се изправят срещу Анхел Меркадер и синовете му.

Семейство Меркадер е най-известното в града. Анхел Меркадер, патриархът на семейството, и съпругата му, Валентина, имат седем сина. Всички те са отгледани строго и в унисон с възгледите за живота на своите родители – доминацията на мъжете над жените. Семейство Меркадер живее в голямо имение не далеч от големия град. Независимо че всички братя са толкова различни, умни и чаровни, нито един от тях не е бил способен да полети и да се осъществи без опората на семейството, в частност на баща си. Само Ариел успява да избяга от горчивото ежедневие и отива в Европа.

Един ден, докато пътува из Сан Педро дел Пенон, Фернанда, енергична млада жена, попада на Алекс Меркадер, познат из града като Казанова. Водена от моментен импулс, Фернанда решава да живее в неговото загадъчно местенце. Тя таи големи надежди, в следствие на любовните обещания на Алекс, но само за няколко дни тя разбира, че любовта за Алекс е като спорт. С разбито сърце и решена да избяга от своята груба реалност, тя среща Адан, привлекателен млад доктор, който я убеждава да остане. Тогава, истината я връхлита като гръм от ясно небе: Адан и Алекс са братя и са част от властната фамилия Меркадер. Изумлението на Фернанда от този факт оставя отпечатък в нея завинаги.

Всеки един от братята Меркадер се докосва до реалността, която няма нищо общо с това, в което се опитвал баща им да ги убеди. Освен това им се налага да променят изцяло живота си така, че да има място за любовта.

Тайни, лъжи, самодоказване и неотменните борби за справедливост са основни в историята, в която Фернанда и останалите жени, които се свързват с братята Меркадер, трябва да преминат през болка и отчаяние. Всички те имат едно желание, мечта, към която се стремят – истинската любов.

Историята засяга един основен въпрос, който стои пред съвременните жени: положението им в обществото трябва се преосмисли. Също така засяга и онази страна на мъжете, която рядко се среща. Дали мъжете от семейство Меркадер са способни да поемат юздите на животите си в ръце и да научат, че ролята на жената в съвременното общество се е променило? Краят все още не е написан...

Източник: www.serials.ru