Слънчева светлина (Luz do Sol)

Дрика е дете от богато семейство, което изчезва по време на празника по случай рождения си ден. След единадесет години, родителите й, Стела и Фреди, продължават да я търсят, когато една прекрасна среща се случва - някои приятели срещат Роза, продавачка на скариди, в Сакарема. Красивата девойка, увлечена по сърфинга, много прилича на изчезналото дете.

След това, Стела и Фреди, нейните биологични родители, започват борба с Елиана и Аженор, нейните осиновители. Елиана и Аженор смятат, че Роза е заела мястото на дъщеря им, която е умряла по време на раждането, което съвпада с това на Дрика. Аженор е скромен рибар и върши какво ли не за пари. Тогава възниква въпроса: дали Дрика е изчезнала или е била отвлечена?

Когато Дрига научава истината, тя е неуверена какво трябва да направи - да остане с осиновителите си или да отиде при новооткритото си семейство, които й предлагат блестящо бъдеще. Освен това, когато тя открива, че истинското й име е Дрика, много проблеми се появяват, тъй като тя се сблъсква с напълно различен начин на живот.

В този „нов свят", тя среща Бернардо - богат мъж, който също обожава да сърфира. Двамата влюбени се сблъскват с Ело, бившата приятелка на Бернардо, която не се примирява със загубата му.

По това време, Висенте също се влюбва в Дрика. Проблемът е, че той е неин брат - син на осиновителите й, и не може да разкрие чувствата си.

В историята се разказва и за други хора, които търсят своето щастие...

Вероника притежава сватбена агенция. Том е адвокат, специалист по разводите. Двамата преживяват странна любовна връзка.

Историята е изпълнена с екшън, романтика, напрежение, комедия и много драма под слънцето, красиви хора и прекрасни изгледи от Рио де Жанейро.

Източник: www.recordtvnetwork.com