Дива луна (Luna salvaje)

Гонсало и Летисия са женени от няколко години. Те са щастливи заедно, но бракът им е помрачен от невъзможността да имат деца. Летисия изпробва всички методи, за да има дете, но всичко се оказва напразно. Дори повторния опит за изкуствено осеменяване приключва с провал. Изпадайки в отчаяние, тя убеждава съпруга си да използват жена-донор, която да забременее. Те откриват Мария, която на пръв поглед е идеалната кандидатка за това.

Мария е омъжена за мъж, който се държи зле с нея. Освен това, брат й е болен от левкемия и има нужда от средства за неговото лечение. За това тя приема предложението на Гонсало и Летисия.

Летисия усеща, че най-накрая тя ще постигне целта си, но... Мария и Гонсало се влюбват един в друг. Те разбират, че имат шанс да променят живота си и да бъдат щастливи. Когато Мария забременява, Гонсало изоставя съпругата си и започва да живее с Мария. Но Летисия също очаква дете и моли Мария да се избави от детето, заченато от Гонсало. Мария отказва да направи това и избягва, разбирайки че нейното бягство означава да изгуби Гонсало завинаги.

Източник: www.serials.ru