Моя Луисана (Luisana mía)

Това е силна психологическа драма за борбата на млада и талантлива жена, която отказва да бъде просто домакиня. За трудностите в брака с честолюбив и успешен млад мъж, чиято ненадеждност и предупреждения на женомразец почти унищожава живота и семейството...

Това е история, в която прозира реалния живот и нежеланието на неуверените съпрузи да бъдат нещо повече от техни роби...

Луисана е хваната в труден брак. Нейният съпруг е успял и амбициозен мъж, но също така е много неуверен и обременен от сексистки поглед към живота. Той носи много страдания за Луисана.

Борбата, която двамата водят и в крайна сметка се свежда до желанието да оцелеят, оставя след себе си дълбоки белези и за двамата. Както изглежда, за известно време семейството е осъдено на самоуищожение.

Въпреки всичко, Луисана е много упорита и все още силно обича съпруга си. Тя е решена да му помогне да се справи със своите предразсъдъци и да го накара да разбере реалността...

Луисана и Хуан Мигел са женени и имат петгодишна дъщеря – Елита. Но техният брак се е насочил към развод заради ревността на Хуан Мигел към мъжете, които заобикалят съпругата му. Луисана работи в рекламна агенция. Там работи и Томас, който не скрива своя интерес към девойката.

Допълнително масло в огъня добавя бащата на Хуан Мигел – Едмундо. Той не е крил, че е против брака на сина си с тази девойка. Едмундо манипулира своя син и го настройва срещу Луисана.

Под влиянието на баща си, Хуан Мигел не вярва на съпругата си, но когато разбира, че не е бил прав, се оказва късно – Луисана подава документи за развод. Той я умолява да му даде още един шанс, но тя е решава да приеме помощта на Томас.

След развода, Хуан Мигел заявява, че ще вземе дъщеря им. Той подновява връзката си със стара приятелка – Виктория. Тя е интригантка и отдавна е в сговор с Едмундо. Тя не мисли да допусне бившите съпрузи отново да се сдобрят.

Хуан Мигел се чувства много зле след раздялата с любимата жена. Той не може да дойде на себе си и затъва дълбоко в депресия. Накрая, той попада в клиника за лечение на психически проблеми. Той обвинява за всичко баща си.

Дали ще може Луисана да му прости, когато Хуан Мигел излезе от клиниката?!

Източник: vencor.narod.ru , www.telenovelas.es