Лос Соникос (Los Sónicos)

„Los Sónicos“ е историята на една измислена рок-банда в Аржентина през 60-те години, които след повече от 40 години решават да се съберат отново.

Историята започва с успеха на „Los Sónicos“, които са взривили сцените със своите рок изпълнения до 1968 година, когато Клостер, лидерът на бандата, изпада в кома след автомобилна катастрофа.

43 години по-късно след тези съдбоносни събития, Клостер се събужда от комата, убеден, че е изминала една много дълга нощ. И така, рокерът открива, че умът му е останал на 25-годишен, докато тялото му е на 70-годишен.

Това, обаче, не го обнадеждава и той се захваща да издири и събере отново своите приятели, с които са свирили, за да ги убеди да свирят отново, въпреки техните здравословни проблеми. Освен това, той се опитва да се свържи и с бившата си годеница, за да се опита да я покори отново.

След като е пропуснал последните четири десетилетия, Клостер трябва да навакса всичко: включително загубата на американците във Виетнам, последната военна диктатура, падането на Берлинската стена и появата на Интернет.

Сериалът показва успоредно какво се случва с героите както през 60-те години, така и в настоящето.

Източник: milnovelas.blogspot.com