Симуланти (Мексико) (Los simuladores (México))

Симулантите са група обучени командоси и специалисти в извършване на симулативни операции.

Екипът включва Марио Сантос – мозъкът, който измисля плановете, Емилио Варгас – хамелеонът, който се превъплъщава в различни персонажи по време на операциите, Пабло Лопес – войникът, който отговаря за техниката и мобилността, и Габриел Медина – следователят, който събира нужните данни, с които Сантос да изпипа плановете.

Персонажите:

Марио Сантос

Роден и израснал в семейство от висшата класа. На практика, той е аристократ. Той е човекът, който планира операциите и който лично се договаря с всеки клиент. Мозъкът на екипа. Изискан тип: говори тихо, върви бързо, но никога не бяга, познава литературата, музиката, изобразителното изкуство, конете и говори няколко езика. Неговата класа, култура и външен вид са фундаментални за плановете на групата. Поведението му е на зрял мъж. Животът му е изпълнен с емоционално страдание и таи гняв, който освобождава като помага на другите да постигнат възмездие. Облича се много елегантно и е трезвеник.

Пабло Лопес

Той е твърдият тип от екипа. Не може да действа без заповед или директиви. Няма морални дилеми за него и той приема, че Сантос винаги е прави, това, което той каже за правилно е правилно; доверява му се напълно, без да задава въпроси за нищо. По време на операциите отговаря за техниката и мобилността. Неговата функция е да наглежда изпълнението на плановете. Намира контакти, артефакти, животни, униформи и технология. Всичко необходимо за всяка операция тежи на неговите плещи. Не пита дали е необходимо. Никога не пречи на процеса. Винаги е готов да намери решение и никога не оставя без отговор някое искане.

Емилио Варгас

Самороден гений на характеристиките. Той носи магия, талант, увереност. Остроумен е и винаги изненадва с идеите и бързите си решения. Има слабост към жените, което му пречи да поддържа сериозни връзки (но има огромен успех сред представителките на нежния пол). По време на операциите е като хамелеон: създава персонажи, маскировката и има нужда да бъде главното действащо лице на сцената. С огромна лекота се превъплъщава в персонажите, с умение на голям актьор. Ролята му го кара постоянно да търси сред създателите на драматичните изкуства: театър в театъра. Той е персонаж с хиляди лица: един ден може да бъде съдебен служител, на другия – учен, на следващия – бизнесмен и др.п. Той е жизнерадостен и самоуверен. Не обича да обърква любовния си живот и поддържа връзка по едно и също време с няколко жени, които са съгласни с неговата схема. Той е най-големият хедонист и симпатичен тип в групата.

Габриел Медина

Той се занимава с разследването на всичко, свързано с клиентите и относно вероятните жертви на операциите. Емоционален, чувствителен, противоречив. Забърква се на практика с всичко и всички. Притежава чувство за справедливост, което е не само рационално, ни и сантиментално. Миналото му на журналист влияе на неговите двете му призвания (разбирането на човешката природа и справедливостта) и му помагат при работата му в екипа. Натоварен е с „разследването“. Анализира и претърсва къщите, целите и офисите на замесените в случаите хора. Разнищва историите на клиентите и изследва техните професии, академични тенденции и лични профили. Открива и показва слабостите и наклонностите на всеки един. Неговата работа е да изгражда плановете и да внимава да не се провалят в целите. Обикновено показва на колегите си чувства, които сред мъжете не са еднакви, но по една напълно невинна форма. 

Източник: www.mundofox.com