Тайните на Лусия (Los secretos de Lucía)

В един враждебен свят, градски, изпълнен с насилие и обитаван от безмилостното, красивата Лусия бяга без да знае защо...

След тайнствен инцидент тя остава в амнезия, размиват ѝ се не само спомените, но също така и смисъла на живота ѝ. Единственото, което знае е, че трябва да избяга от онези, които искат да я наранят.

Насред неистовата надпревара, в която се е превърнал живота ѝ, Лусия се запознава с Мигел – млад и решителен механик, който, впечатлен от красотата на тази загадъчна жена, решава да ѝ помогне, независимо от последствията. Любовта не се бави да се появи и го превръща в неразделен спътник през нейното главозамайващо бягство.

На моменти, проблясъци от миналото избухват в спомени на Лусия и така тя разкрива ужасни неща... тя е дъщеря на порочен търговец на оръжия и самата тя е била част от този бизнес. И не само това, причина е за безбройно много насилствена смърт. Така си дава сметка, че в действителност тя е престъпница, а „Лусия“ е само един от нейните псевдоними.

При завръщането на този живот възникват въпроси за ценностите, които чувства като свои, дали да жертва любовта си към Мигел и да продължи по своя път, въпреки че знае, че е погрешен. Заради това, Лусия възнегодува срещу миналото си и се изправя срещу него, питайки се дали има време да изкупи греховете си.

Лусия и Мигел се сблъскват с големи трудности по време на тази опасна авантюра, в която се впускат. Едно приключение, при което преминават през сцени, немислими за обикновените хора, където смъртта винаги дебне, докато са преследвани безмилостното отвъд всякакви граници.

Дали Лусия ще успее да изкупи греховете си?! И дали ще настъпи ден, в който ще е готова да започне нов живот?!

„Los secretos de Lucía“ - едно вълнуващо пътуване, безценно, изненадващо, в търсене на втората възможност...

Източник: www.venevisioninternational.com