Гладиаторите на Помпея (Los gladiadores de Pompeya)

В денят, в който клубът „Гладиаторите на Помпея" навършва седем години, той все още е беден, но продължава да бъде един от малкото клубове в Буенос Айрес, развиващ спорта Кеч. Гордостта на квартала е „Бика" („El Toro").

Историята би била различна, ако Марио „Бика" Команечи не се отказва заради поражение, заради любовта си, семейството и квартала, мислейки никога да не се завърне. Загубата на короната, разочарованието и отблъскването на баща си и първата му любов Помпея, страхът от провал, го карат да си тръгне, без да поглежда назад.

Днес животът му предлага завръща, след седемнадесет години, през които се е препитавал като шофьор на такси по аржентинските пътища и със син тинейджър. Сблъсъкът със семейството, приятелите, неговият скъп клуб „Гладиаторите на Помпея" и най-вече с любимата му, която сега има дъщеря и е женена за най-големия му враг, Раул Барати, го кара да преосмисли своите пориви, които има, без да се замисля за последствията и решава да се изправи срещу миналото си. Решава да се върне, да се бори за всичко, което му принадлежи: титлата на национален шампион по кеч, възстановяване на клуба и за своето място в сърцето на единствената жена, която е обичал в живота.

Източник: www.telenovelas.com.ar