Преуспелите г-н и г-жа Пелс (Los exitosos Pell$)

Мартин Пелс, високомерен и манипулативен човек, е водещ в най-популярните новини в страната. Работи от няколко години в канал Mega News, заемайки място, което му позволява да спечели публична известност, на която се радва. Марсела Нуньес, собственица на канал M Noticias, конкуренцията на Mega News, знае, че неговият договор с канала скоро приключва и тайно му прави предложение, на което след преговори Пелс решава да приеме.

Мартин съобщава решението си да напусне на собственика на Mega News, Франко Андрада, който, ядосан от такова разкритие, започва разгорещен спор с журналиста. В пристъп на гняв, Франко блъска Мартин, който пада по гръб и си удря главата, оставяйки в безсъзнание. Изплашен и притеснен, мислейки че е убил най-известния човек в страната, той оставя ситуацията на Аманда, неговата дясна му ръка,и напуска канала.

Случайно, пътувайки към дома си, Франко блъска с колата си Гонсало Ечагуе, актьор и театрален преподавател, който на външен вид много прилича на Мартин. Той му предлага голяма сума пари, за да се представя за него. Гонсало се съгласява, притиснат от неизплатени дългове, и след като подписва договор, който нито той, нито неговия мениджър прочита, започва да се представя за Пелс.

Гонсало, вече с новия си живот като Мартин, открива, че Пелс са само семейство пред камерите и публиката, но от близо, те се избягват и не се разбират. Мартин е хомосексуалист и има връзка с Томас Андрада, синът на собственика на канала. В това време, Сол поддържа връзка с Диего Планес, хроникьор в канал Mega News.

С времето, Гонсало се влюбва в Сол и опитва да се сближи с нея, но тя го отхвърля като жена, знаейки че Мартин не харесва жени. Той й е признал това, когато са започнали сантиментална връзка, която използва по целесъобразност, за да поддържа позицията си в канала. Тъй като не изпитва влечени към мъже, той обръща повече внимание на Сол и малко по малко връзката му с нея става по близка, отколкото тази с Томас.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Los_exitosos_Pells