Любовта на Анита Пеня (Los Amores de Anita Peña)

„Los Amores de Anita Peña“ е една нетипична история, в която една бедна жена тръгва да търси изгубеното си дете и при това се влюбва, но не в някой милионер, а в бедняк, също като нея. И двамата са бедни на материални неща, но богати по дух.

Историята започва през 60-те години, времето, по което Максимина Пеня и Панча Мата са звездите на нощта в бедните квартали на Каракас. Панча винаги е изпитвала завист към Максимина, която природата е надарила с по-добро тяло.

Съперничеството между двете се задълбочава, когато Рони Гудбай – северноамерикански беглец, се установява във Венецуела и започва любовна връзка и с двете жени.

Той се наслаждава и на двете жени, докато ги лъже с обещания, че когато той умре, ще наследят огромно богатство, което е добре скрито.

Всичко върви така, докато Мистър Гудбай решава да остане с Максимина, която се премества в Нагуанагуа.

Панча, от своя страна, решава да си опита късмета с един шофьор на камион.

Усложненията се появяват, когато дъщерята на вече покойната Максимина – Анита Пеня, пристига в Каракас в търсене на детето, което е изгубила и да постигне успех със своя предполагаем вокален талант.

И така, по желанието на съдбата или напълно случайно, тя отсяда в пансиона на Панча Мата.

Между изгубения син, двойната любов, приятели, които не са чак такива приятели, опитите да се реализира като певица, призраци и скрити съкровища, преминава живота на Анита Пеня, която посреща с усмивка нещастията в своето съществуване...

Източник: www.rctvintl.com