Луд по теб (Loco por ti)

Франсиска и Пауло са една модерна двойка, младоженци, наближаващи 30-те. Той е кинематограф, специалист в документалните филми, а тя е ръководителка на офис. Наслаждават се на добро финансово положение и се надяват да запазят любовта и страстта си от началото на връзката им.

„Loco por ti“ е една съвременна любовна история, която отправя поглед към актуалните теми, които засягат всички двойки по света.

Пауло и Фран, също като нас, са хора от кръв и плът, неуверени, уязвени, малко невротични и лесно възпламеними. Те са позитивни персонажи, но винаги в рамките на нормалното, с обикновени и дълбоки добродетели, които им позволяват да поддържат образа на герои в ежедневието.

Женени са от шест месеца и въпреки любовта, която изпитват, не винаги е лесно да съчетаят любов, секс, вярност, работа, домашни задължения, родители, близки и приятели в ежедневната рутина. С напредването на историята, зрителите стават свидетели как тези двама млади се справят с обичайните проблеми на всички, докато се адаптират към новото си положение, до раждането на първото им дете.

Сериалът е изпълнен със съвсем незначителни ситуации, които са в дъното на всеки брак: караниците по Коледа, ревността на бившите гаджета, различията в леглото, посещенията на родителите, спомените от първите срещи, недоразуменията с приятелите, внезапните финансови проблеми, заболяванията на Лора, маниакалната депресивна сестра на Фран, панорамата през почивните дни, изблиците на Пепе, приятел на Пауло и вечния ерген, неочаквани срещи и др.

Чрез малките истории се разкриват големи и малки тайни: колко е трудно понякога съжителството; трудностите в комуникирането; различното време за секс; неизбежните караници; възходите и паденията на страстта; присъствието на трети човек; нарежданията на родителите; незадоволените очаквания; несигурността, свързана с децата; липсата на интимност; призракът на рутината; спорадичните кризи и т.н..

Източник: fotech.cl