Морски вълци (Lobos de mar)

Мистериозната смърт на Естела – красива и влиятелна жена, член на голям консорциум, който се опитва да се договори с гилдията на рибарите от едно морско селище, което планират да превърнат в луксозен туристически курорт, се превръща в история на ужас и голяма доза хумор.

С пристигането на Леонардо – съдружник на жертвата, Мариана – неговата красива годеница, Чаро – неговата секретарка и любовница и техните корумпирани асистенти, се свързват с кмета и свещеника, хора от селото, жадни за власт и пари, които смятат да използват за постигане на целите си.

На този фон, чувствителността на Мариана я сближава с бедните жители, сред които е Иван – най-привлекателния и загадъчен рибар, който се откроява като естествен лидер на селото. Привличането между тях е неизбежно. Едно крехко чувство, което прераства в любов, когато тя открива изневярата на Леонардо.

Междувременно, анонимни, заплашващи и отмъстителни събития се случват около живота на обикновените хора, като Сакариас – отшелник, който предсказва бъдещето, Хоакин – математическия гений, Флора – управителката на бордея, Кучийо – проститутка, Ангила – глупака на селото... като всеки от тях може да се окаже убиеца...

Източник: www.flinternational.tv