Непростимо (2015) (Lo imperdonable (2015))

Мартин Сан Телмо пристига в малко и отдалечено селце, наречено Мина Ескондида, където неговият любим полубрат – Деметрио, живее и работи в една мина за добив на злато. При пристигането си, Мартин открива, че Деметрио се е самоубил след като сърцето му е било разбито от една амбициозна и безсърдечна жена, която се е подиграла с него.

Малко по малко, и благодарение на жителите, които в началото са били просто любезни с него, а по-късно са се превърнали в негови приятели, Мартин успява да събере улики, които са довели Деметрио до тази трагедия.

Следите го отвеждат до град Мексико, имението на милионерите Прадо-Кастело, които са собственици на най-големите и важни бижутерии в страната. Според информацията, която открива, жената, заради която Деметрио си е отнел живота, живее точно в тази къща, а името ѝ започва с името В – Деметрио е оставил след себе си едно колие с инициала В и името Прадо-Кастело гравирано върху него.

Мартин се запознава с две млади жени там – Вероника и Вирхиния Прадо-Кастело. Двете са племенници в семейството. Вирхиния е невинна и нежна, а Вероника – силна и смела.

Без да знае коя от двете е виновната, Мартин е излъган след поредица от съвпадения и слухове. Накрая повярва, че жената, която търси, е Вероника.

Така, той започва своя план за отмъщение: първо да ухажва Вероника, после да я съблазни и дори да я подтикне да се влюби в него, за да ѝ предложи брак, а тя да не може да му откаже.

След сватбата, Вероника е буквално отвлечена и отведена в Мина Ескопндида – мястото, където Деметрио се е самоубил. Мартин е решен да превърне живота ѝ в ад и така да ѝ отмъсти за смъртта на брат си.

Най-малко би предположил, че също като Вероника, е станал жертва на Вирхиния Прадо-Кастело – злобна и амбициозна жена, чийто ангелски вид крие един перверзен ум. Намерението на Вирхиния е да се омъжи за Емилиано, нейният братовчед, единственият син на Хорхе и Салма Прадо-Кастело, за да промени своя статут на племенница и да стане Госпожа Прадо-Кастело. Крайната ѝ цел е да се докопа до огромното състояние на семейството.

Когато Мартин открива истината, всичко изглежда изгубено за него. Вероника го е изоставила, защото не ѝ се е доверил. Освен това, той става жертва на измамите на злонамерените намерения на други хора.

Мартин, обаче, не смята да се отказва и е твърдо решен да се бори да си върне голямата любов на живота му...

Източник: www.televisa.com/ , es.wikipedia.org/wiki/Lo_imperdonable_(2015)