Непростимо (Lo imperdonable)

Алехандра живее в селото Сан Кристобал заедно със съпруга си – адвокатът Маурисио Фонсека, и децата си Едуардо и Глория. С тях живее София – майката на Маурисио, както и неговата сестра – Сара. За тях се грижи икономката Росалия.

Съвсем случайно, Алехандра открива, че Сара смята да избяга с любовника си – тореадора Артуро Рей. За да им попречи и да спаси честта на Сара, Алехандра се опитва да ги спре на железопътната гара. По стечение на обстоятелствата или по ирония на съдбата, Сара закъснява за срещата и влакът тръгва, докато Алехандра се опитва да убеди Рикардо да остави на мира Сара.

Влакът претърпява катастрофа. Рикардо умира, а Алехандра изгубва паметта си. От семейството ѝ я смятат за мъртва и мислят, че тя е искала да избяга с Рикардо. Страхливо, Сара си замълчава и не поправя тяхна грешна представа.

Маурисио решава да се ожени отново. Този път за злата Берта Дувал – бивша приятелка на семейството, която винаги е била влюбена в него.

Без да си спомня нищо, Алехандра е спасена от добродушния Д-р Рейна. По-късно, тя се запознава с театралния импресарио Алваро, който се влюбва в нея и я превръща в актриса. Алехандра се радва на триумф в Буенос Айрес.

При завръщането си в Мексико, вече се радва на славата като актриса под името Андрея Рейна, а нейната приятелка Суси е нейна асистентка.

Децата на Алехандра вече са пораснали и Едуардо е станал адвокат, също като баща си. Той е сгоден за модела Соня. Глория, от своя страна, е сгодена за Ернесто, чийто кръстник Виктор Ангелини е мафиот, посветен на незаконен бизнес.

Алехандра (или Андрея) се връща да види децата си, спомняйки си миналото.

Когато Виктор Ангелини е убит, Алехандра си мисли, че Глория е замесена и за да я спаси, поема вината. В съда, тя е представлявана от Маурисио и обвинявана от собствения си син Едуардо.

На края се разкрива, че убийцата е Берта Дувал. Алехандра успява да спечели отново обичта на децата си, но остава заедно с Алваро...

Източник: www.network54.com/Forum/223031