Изпълни ме с любов (Llena de amor)

Марианела Руис и де Тереса Павон е една сладка, забавна и много умна девойка, за която може да се каже, че притежава всичко, освен физическа красота, тъй като тя е прекалено дебела. В продължение на години, Марианела е яла шоколад в големи количества като антидепресант, защото въпреки че излъчва щастие, тя се чувства много самотна, защото от осем години живее в интернат далеч от майка си.

Денят, в който трябва да се дипломира, настъпва и Марианела най-накрая успява да се събере с майка си Ева, която я моли за прошка за това, че я е изоставил толкова време и обещава никога повече да не се разделят. Марианела се ентусиазира от идеята да бъде с майка си, но не подозира, че Ева ще умре по много мистериозен начин – в една ужасна и загадъчна катастрофа.

Малко след това, Мариалена е принудена да се премести да живее в дома на леля си Федра – перверзна жена с лоши чувства, която винаги е мразила Ева и която е решена да разруши живота на племенничката си.

В дома на семейство Руис и де Тереса, Марианела преживява поредица от унижения от страна на леля си и на Кристел, нейната братовчедка, която постоянно й се подиграва на теглото. За това, Марианела трябва да вложи всичките си сили, за да се справи с всички неприятности, които се появяват на пътя й.

В новия си „дом“, Марианела вижда светлина и познава любовта в лицето на Емануел Руис и де Тереса Куриел – красива журналист, който се превръща в неин приятел и довереник. С времето, той се влюбва в нея и я нарича нежно „Моята красива дебеланка“.

От друга страна, Марианела често намира утеха при леля си Нети – сестрата на майка й, симпатична актриса оттеглила се от сцената, която има пансион, в който живеят хора, които тя приема като свое семейство. Малко по малко, Нети успява да научи племенницата си да се обича, да се цени и да се справя с всички обстоятелства, с които се сблъска.

„Llena de Amor“ е една забавна новела, изпълнена с мелодрама, с голяма доза напрежение, но преди всичко от всеки епизод, зрителите се залива в сълзи или се превиват от смях, а любовта е в огромни количества.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Llena_de_amor