Латиноамерикански любовник (Latin lover)

Потапяйки се в динамичния свят на телевизията, „Latin lover“ завежда зрителите зад кулисите на продукцията на една теленовела, където страстите се разгорещяват както в историята, която снимат, така и сред хората, заети с реализацията ѝ.

Рафаел Карбайо е утвърден режисьор, решен да постигне пълен успех с новата теленовела. Докато търси идеалната актриса за главната роля, той забелязва свежия талант на Клаудия – срамежлива девойка, която никога не е мислела да става актриса.

За Рафаел не е голяма трудност да превърне Калудия в звезда, но също така с лекота се влюбва безумно в нея. Един непоправим женкар, който вече е имал взимане-даване практически с всички жени, които участват в продукцията, Рафаел се сблъсква с непозната за него задача – да спечели сърцето ѝ на всяка цена. Но Клаудия не е готова да стане просто поредната бройка в списъка с неговите завоевания.

Рафаел се изправя и пред друго неочаквано препятствие – появата на бившият годеник на Клаудия, който не смята да я изпусне... а жената, която е безумно влюбена в Рафаел – Вивиана, се превръща в основна съперница на Клаудия...

В това време, родителите на Вивиана са уловени в лабиринт от емоции. Самуел е богат бизнесмен и собственик на телевизионния канал, в който се снима „Latin lover“. Бракът му с Мариана, майката на Вивиана, вече е изгубил романтиката и страстта... и това е много удобно за любовницата на Самуел – перверзната Барбара, която използва своята сексуална привлекателност, за да се възползва от него, както емоционално, така и финансово.

Страст, любов, интрига и напрежение се комбинират по неповторим начин, за да превърнат „Latin lover“ в една наистина еротична и завладяваща новела...

Източник: venevisioninternational.com