Жените от семейство Вега (Las Vegas)

Семейство Вега включва четири жени: майката – Вероника Диас, и нейните три дъщери – Мариана, Антония и Камила. Те са принудени да поддържат бизнес, от който не се изкарва много, за да изплатят дълговете, които е оставил починалия им баща – Карлос Вега. Става дума за нощен женски клуб.

Предполагало се, че е бил идеален съпруг и баща, но е починал при странни обстоятелства. Той ги е оставил без никакви пари, много дългове и множество тайни, които рано или късно излизат наяве... двойнствен живот, второ семейство, приятели мафиоти и един нощен клуб.

Семейство Вега са принудени да загърбят своя срам и морала си, за да поддържат този съмнителен бизнес или рискуват да изгубят всичко и да се окажат на улицата.

За да постигнат успех, те трябва да работят с група прекалено стриптизьори-аматьори: Хосе Луис, Робинсон, Педро и Висенте. Това заплашва да разклати из основи техния уравновесен свят. Не им стига, че трябва да се борят с предразсъдъците си, но и с неустоимите изкушения и страстта, която ги завладява.

Докато работят в индустрията на чувствеността, тези жени започват един път към освобождението и независимостта, които променят завинаги животите им...

Източник: www.teleseries.cl , es.wikipedia.org/wiki/Las_Vegas_(telenovela)