Жените от семейство Вега (2016) (Las Vega's (2016))

Никой в страната, молил се толкова много с броеница, е присъствал на толкова много меси и харесва молитвите, колкото красивата, благочестива и обичана Вероника де Вега. Тя има много причина да се моли, но най-главната от всички  открива в деня, в който започва историята: 50-я рожден ден на любимия ѝ и верен съпруг Карлос.

След като отпразнува повода у дома си, благодарейки на Бог за всичко добро, което ѝ е дал в живота, Вероника получава три новини, които разделят живота ѝ на две: първата е смъртта на съпруга ѝ. Да, нейният обожаван и верен спътник в живота Карлос умира точно в деня на рождението си. Но това не е най-лошото. Следващият удар получава по време на погребението, когато научава, че нейният съпруг, с когото са били през последните 27 години, 9 месеца и 14 дена, се е забъркал с една жена по някое време. Но това не е най-лошото. Третата новина направо я съсипва: мъжът ѝ е изоставил, буквално, нея и дъщерите им с дългове и като че ли това е малко, с Карлитос – неговият единствен син.

За Мариана, най-голямата дъщеря, това е истинска трагедия и според нейните сметки, до два месеца, осем дни и 23 дни ще изгубят всичко, освен ако не си намери някоя много добре платена работа. За позитивната и крайна оптимистка Антония, това е едно от онези препятствия, които могат да се оправят с много добро изчистване на аурата, една Фън Шуй терапия или баня със седем билки. За непокорната Камила, най-малката от трите, това е истинска и забавна „лудост“. Една светлинка надежда се появява, когато се оказва, че наследяват един неуспял бордей, собственост на починалия съпруг и баща.

След като изучават всичко и без никакъв друг вариант, решават да използват мястото за провеждане на момински партита, бизнес, с който ще могат да платят първата вноска по дълга на банката и това точно преди да им вземат къщата. Това ги кара да се замислят върху възможността да започнат „сериозен бизнес“ и да превърнат стария бордей в стриптийз бар за жени.

И така, след като прави баланс между този бизнес и възможността семейството ѝ да остане на улицата, Вероника решава да поеме ролята на собственик и да открие, но при условие, че е нещо чисто и далеч от долнопробните подобни заведения, бар за стриптийз, само за жени: „Лас Вега'с“.

Дали ще могат тези четири жени, които не познават нощния живот и „правилата“ му, да спечелят с бар за стриптийз?! Дали ще успее един такъв бар, в който ще се танцуват само типични колумбийски танци?! И най-важното: дали ще могат тези четири жени да открият щастието, личната реализация и любовта в свят, на който, очевидно, не принадлежат?!

Една история, в която жените „обуват панталоните“, а мъжете свалят своите...

Източник: ventasint.canalrcn.com/