Капаните на желанието (Las trampas del deseo)

Много внимавай какво си пожелаваш!

Най-големият враг на мъжа се намира между краката му!

„Las trampas del deseo“ показва социалната реалност примесена с мелодрама и психологически полицейски политически трилър, чиито теми са засегнати без замаскиране и с голяма доза истина.

Историята разказва чрез съдбите на три жени, всяка от които търси удовлетворение на най-дълбоките си желания.

Аура е изпаднала в екзистенциална криза след смъртта на майка си. Единственото, което може да я спаси, е любовта на Дарио.

Марина преследва правосъдие след като изгубва сестра си в ръцете на една мрежа за бели робини и накрая се оказва внедрена в същата тази мрежа.

И накрая е Роберта, която е способна да достигне най-високите етажи на властта.

Персонажите:

Аура Лухан

27-годишна. Аура се опитва да разреши загадката около смъртта на майка си, но най-вече иска да открие себе си. Изпада в пълен колапс на изкупуване и приемане, като по този начин освобождава демоните, които са я преследвали дълги години. Аура наблюдава съседите и съседките от сградата срещу тази, в която живее. Освен това им прави снимки – едно хоби, което практикува още от малка, а сега е превърнала в своя професия.

Роберта Хауреги

50-годишна. Изглежда невероятно за своите години, в отлична физическа форма, много елегантна. Амбициозна и завистлива, тя иска да прави само онова, което желае, без да се интересува от болката, която може да причини на другите. Предателство, подкуп, измама – това са основните ѝ ежедневни похвати в нейния корумпиран свят на политиката. Единствената ѝ Ахилесова пета, любовта на живота ѝ, е синът ѝ Дарио.

Марина Лагос

Когато Мариана е била на седем години, се е случила трагедия. По-голямата ѝ сестра – Сусана, на 14 години, е обичала да играе с приятелките си. Последният път, когато я е видяла, е било един следобед с няколко мъже, които са я качили в една кола. От тогава, в семейството властва една мъка, която е изяла родителите на Марина и им е отнела силите да търси по-голямата си дъщеря, докато не изгубват и последната надежда, че може да я открият жива. 

Източник: www.cadenatres.com.mx