Петте Хуани (Las Juanas)

„Las Juanas" е историята на пет сестри, начело с Хуана Валентина, мечтателка и смела жена, която разкрива след смъртта на майка си тайна за истинската самоличност на баща си: Каликсто Матаморос. Хуана Валентина решава да потърси баща си и разкрива, че не е единствената незаконна дъщеря на Каликсто, тъй като Каликсто се е влюбил в още четири жени, освен съпругата си, и от всяка от тях има по една дъщеря.

Хуана Валентина се сблъсква с първата игра на съдбата в къщата на Каликсто, където се запознава с Алваро, в когото се влюбва безумно от пръв поглед. Но тя се изправя пред възможността да й е полу-брат и това се превръща в препятствие за любовта й завинаги. Въпреки непреодолимото привличане между тях, и двамата трябва да крият своите чувства заради предполагаемото родство.

Докато съдбата решава да разкрие тази истина, Хуана Валентина се запознава със сестрите си, които очароват всички в селото Монте Фуегитос с красотата и прелестите си, които изграждат едно семейство под защитата на самия Каликсто. Всяка от тях открива любовта и съдбата си в това забравено от Бог село.

Хуана Каролина, с езотерична професия, открива любовта заедно с Анхел, един поет, превърнал се в акробат, с когото се запознава при едно от турнетата.

Хуана Микаела, боксьорка и крайно непокорна девойка, се запознава с Мигел, младеж, който поправя всичко и се захваща с каквото му попадне в Монте Фуегитос, в когото се влюбва и открива щастието, споделяйки неукротимата страст, която крие в себе си.

Хуана Пруденсия, предпазлива и срамежлива жена, успява да се събуди за любовта в прегръдките на Елисео, син на мъжа, който се кандидатира за кмет на Монте Фуегитос и който никога не е предполагал, че ще изгуби своя цинизъм и ще позволи на жена да докосне сърцето му. Той помага на Пруденсия да открие магията да бъде жена.

Хуана Мартина, не особено надарена певица, има две любови: своята професия на певица и Родриго, собственик на „Долороса" - бара в селото. По време на историята, тя се лута между тези две свои страсти.

Любовта между Хуана Валентина и Алваро расте с всеки изминал ден до момента, в който те разкриват, че нямат кръвна връзка и нищо не пречи да бъдат щастливи заедно.

Тази история притежава очарователни и забавни персонажи, които напомнят, че магията и любовта не е задължително да са съпроводени от страдания, а са една авантюра, в която любовта, романтиката и страстта са признаци на щастието.

„Las Juanas" е една история, която кара зрителите отново да преживеят всички радостни моменти, с които се свързва първата любов.

Източник: www.comarex.tv