Детективките и Виктор (Las detectivas y el Víctor)

Опитният детектив Виктор Гарсия е постигнал с много усилия живота, който винаги е искал... работа, която го очарова и един прекрасен дом заедно с красивата Чабела, любовта на живота му. Въпреки това, щастието му трае до деня, в който попада в плен на прелестите на детектив Джени Рико, която е внедрена от групата на Играча (El Jugador), могъщ мафиот, когото разследват от години. Компрометиращи снимки с детектив Джени Рико предизвиква голям скандал, при който детектив Гарсия е отстранен от длъжност.

Мотивиран от предприемчивата си съпруга, скривайки от нея истинската причина за напускането си на S-2, Виктор решава да изпълни каприза на Чабела за независимост и двамата решават да започнат семеен бизнес в това, което са най-добри: да бъдат детективи.

Така, не след дълго време Виктор и Чабела основават „García's detectives", малка агенция за разследване на всякакви случаи.

Опитният детектив показва на съпругата си тайните на офиса на детективите, без да подозира, че като добра ученичка, тя ще използва знанията си, за да разкрие предполагаемата изневяра на съпруга си.

Разочарованата Чабела решава да приключи с брака им, но семейният бизнес, който са започнали, ги принуждава да работят заедно и да се грижат за малката им дъщеря Стефани.

От този момент, Виктор започва да се бори да си върне любимата Чабела, а тя се разкъсва между това да се превърне в модерна жена и да го забрави или да се предаде пред любовта, която изпитва към него, и да му прости.

В агенцията идват още две детективки: популярната Хасблейди, най-добрата приятелка на Чабела, и красивата и очарователна докторка Камила. Тези три жени научават всичко относно работата в офиса от Виктор, а като първи случаи, с които се захващат в началото, са най-удивителните и сложни, включително случаи от собствения си живот.

„Las detectivas y el Víctor" е теленовела, която по много забавен начин разказва за това как се мами и как се попада в капани.

Персонажите:

Виктор Гарсия

Детектив от S-2 с отлични резултати при разследванията си. Мъжкар и кавалер на квартала. Има едно красиво и любящо семейство. Мечтае, също като съпруга си, да събере първата вноска за собствена къща. Заради скандал напуска работата си. Мотивиран е да създаде собствена успешна детективска агенция.

Мария Исабела Родригес, Чабела

Съпруга на Виктор, домакиня и стилистка. Притежава много прелести и излъчва женска магия. Умна, хитра, интуитивна. Бързо учи детективските техники и много скоро се превръща в дясната ръка на съпруга си в детективската агенция „Garcia's detectives".

Камила

Елегантна и призната псохоложка. От години е една от най-добрите клиентки на стилистката Чабела. След като става жертва на голяма измама, започва да работи с Чабела в детективската агенция.

Хасблейди

Импулсивна жена, продавачка на свободна практика. Най-добрата приятелка на Чабела. Когато семейство Гарсия започва да изгражда своята детективска агенция, тя без никакви съмнения се включва в екипа.

Роберто Бекер

Зад фасадата на елегантен и успял бизнесмен, този бивш данъчен инспектор, Бекер (по-познат като Играчът) е човека, който управлява голяма престъпна организация, която се занимава с измами със затрсаховки.

Джени Рико

Красива и чувствена детективка, тя е човекът на Играча в S-2. Флиртът и предизвикателната сексуалност са нейните оръжия, които използва, за да отклони разследванията, които са насочени към престъпната организация.

Херман

Херман е мъж, който е изоставен в юношеските години и сега, на 30 години, той продължава да обикаля в парка на квартала и да се държи като младеж от пънк-група. Безотговорен, женкар... знае, че Хасблейди е лидер на групата и когато тя се опитва да го зареже, той се държи като истински мачо.

Еваристо Куерво

„Заместник" и „дясна ръка" на Роберто Бекер (Играча). Тъй като много добре познава застрахователните измами, той играе ролята на счетоводител и администратор на бандата. Той е човек, на когото не може да се има доверие. Въпреки че се опитва да остане незабелязан, той очевидно е циничен, злонамерен и обикновен тип.

Самир Порас

Детектив от S-2, верен колега, приятел и кум на Виктор Гарсия. Честен, трудолюбив и „добро момче". В деня, в който Виктор се запознава с Чабела, той се запознава с Хасблейди и тогава тръгва по криволичещия път на любовта. За да спечели сърцето на Хасблейди, трябва да мине през Херман (годеника на Хасблейди), регламента на S-2 и най-вече - Пина, тъща му.

Диего Морети

Кавалер, елегантен, той е президент и собственик на Urquiza Seguros. Използва услугите на детективската агенция на Гарсия за решаването на сложни случаи със застрахователни измами на всички нива. От момента, в който се запознава с Чабела, той се влюбва безумно в нея и се заклева да я направи своя.

Хуан Пабло Андраде

Мъж, за когото всяка жена мечтае: милионер, бизнесмен и красавец. Единственият му дефект е това, че е част от банда, която се е специализирала в измами и мами уязвими жени, като д-р Камила.

Доня Грасиела

Лихварката на квартала. Кокетка, тя е собственица на магазин в квартала, където не пропуска възможност да разпространява клюки. Приятелка на Пина и Мерседес, с които са образували клюкарско трио. За нея се знае, че половината квартал й дължи пари и по тази причина всички се преструват, че я обичат и уважават.

Мерседес де Родригес

Работлива жена, която е успяла сама да се погрижи за дъщеря си Чабела с умението й да прави прически и маникюр. Ненавижда зет си, Виктор Гарсия, тъй като винаги го е смятала за недостоен за дъщеря й. Останала е вдовица преди време и от тогава не е имала ухажори или годеници. Всичко се променя, когато Мерседес се запознава с Орландо, нов жител на квартала, с когото си дава възможността да обича отново.

Източник: www.canalrcn.com