Жените от семейство Браво (Las Bravo)

Валентина е жена, която се наслаждава на семейно щастие. Има съпруг и три дъщери – Фабиана, Роберта и Адриана. След смъртта на Хосе Браво, семейство Браво се оказват разорени и изгонени на улицата.

Валентина открива, че Хосе е имал голяма тайна – имал е заведение за срещи и забавление на мъже. Тогава тя и дъщерите ѝ уреждат всичко и за да не останат без пари, откриват заведение за забавление на жени.

В това време, Леонардо – защитник на семейство Брава, прави всичко по силите си, за да им осъществи сигурност.

От друга страна, Енрике – мъж с високо положение, търси любовта на Валентиня.

Роберта, Кармен и Адриана търсят любовта сред мъжете, които работят като стриптизьори...

Персонажите:

Валентина Диас де Браво

По време на брака си с Хосе Браво, Валентина не е имала много възможности да показва какво иска и нещо повече, не е имала много власт, въпреки че е била достатъчна, за да образова дъщерите си, Адриана, Роберта и Кармен. Когато се сблъсква с проблемите, които идват след смъртта му, тя показва силен и смел характер. Знае как да дава безусловна любов, но ѝ е трудно да приема помощ от другите.

Енрике Веласкес Ортега

Сериозен и уверен в себе си. Изразява се много добре, никога не повишава глас, но когато нещо го притеснява, погледът му става твърд, а всички негови действия са напълно законни. Първият му случай, който е белязал съдбата му, е била да спаси от затвора сина на един наркотрафикант, който го е свързал с други престъпници, за да поемат случаите им. Енрике е решил да поддържа чист образа си. Той е класически адвокат с бяла якичка. Всичките му случаи са отрити и никой не може да го обвини. Приема, че има само един провал в живота – Валентина Диас де Браво, която е неговата голяма любов.

Леонардо Барбоса/Салвадор Мартине

Обикновен и непокорен мъж. Човек, който няма страх от смъртта, след като е избягал от любовта. Салвадор е изгубил съпругата си при преследване, при което самият той едва не е изгубил живота си. В резултат на това, той е изпаднал в дълбока депресия, престанал е да вярва на правосъдието и е напуснал полицията. Когато всичките му рани зарастват, той решава да се върне. Има само една линия на разследване: Хосе Браво, съпругът на Валентина Диас де Браво. Но когато Хосе умира при трагичен инцидент, Салвадор се превръща в Леонардо, за да влезе в живота на Валентина и трите ѝ дъщери.

Адриана Браво

Студена и непоклатима, Адриана се страхува да не изгуби контрол над себе си. Притеснява се много от това как изглежда и как я приемат останалите, какво ще кажат. Най-важните си решения в живота винаги е вземала след като ги обмисля задълбочено и винаги с оглед да са правилни. Обожава Хосе, баща си, и се вслушва в думите му без да ги подлага на съмнения. Предполага се, че има идеалния дом и че е отлична майка и съпруга. Истината, обаче, е друга. Мануел, съпругът ѝ, който е доста по-възрастен от нея, е безразличен към нейните емоционални нужди и тя отказва да го признае. Бидейки една Браво от лед, тя води постоянна вътрешна борба, за да бъде топла, свободна и страстна.

Роберта Браво

Отворена, забавна, честна, лоялна, любвеобилна и много работлива. Тя е най-голямата ентусиастка в семейството, но и много чувствителна – тя се плаши от сълзи и викове. Много привлекателна, уникална. Като малка е получила напътствия в изкуствата, което е събудило призванието ѝ в съвременния танц. Сцената е нейната страст, но баща ѝ, Хосе, не ѝ позволява да се отдаде на това желание. Запознала се е с Габриел – бащата на сина ѝ Роберто, по време на прослушване за реклама, но е останала сама с отговорността, защото Габриел е бил много незрял.

Кармен Браво

Непокорна, неспокойна и с изключителни заложби на художник, поради което се е записала да учи архитектура. Директна, тя не пести думите си. Но зад този силен характер се крие уязвима жена, която страда заради липсата на бащина обич. Въпреки че Валентина, майка ѝ, и сестрите ѝ Роберта и Адриана я обожават, Кармен компенсира липсата на любов като се заглежда само по по-възрастни мъже. Бунтовникът в семейството, тя с лекото успява да се забърква в различни проблеми. Мечтае да осъществи големи проекти, но мечтите ѝ се разбити със смъртта на баща ѝ. Принудена е да напусне университета и да работи заедно със семейството.

Хосе Браво

Патологичен лъжец и пълен егоист, Хосе е изградил образа на патриарх, който решава какво да става с живота на близките си: Валентина, съпругата му; Адриана, Роберта и Кармен, трите им дъщери. По същество женомразец, без да е привидно зъл, той се е опитвал да укроти инстинктите си – дълбоко в себе си, той обожава нощния живот, жените и разврата. Единствената причина да остане със семейството си е, за да поддържа фалшивия си образ на безупречен съпруг и отдаден мъж, докато Валентина се грижи за възпитанието на дъщерите им. Прикрива тъмната си страна с чести появи със съпругата си, посещения на църквата, а и често прави дарения за различни социални каузи.

Габриел Сиснерос

Весел, добър, но много надменен. Чувства се привлечен от Роберта, майката на сина му Робертито, но е неспособен да се обвържи сериозно. Винаги е бил привилегирован, посещавал е частни училища, но е бил лош ученик. След като е завършил университета, баща му го е подпомогнал да си отвори агенция за таланти. Габриел харесва този бизнес, защото така контактува с модели и може да води фриволен живот. Запознал се е с Роберта, когато тя се е явила на прослушване за една реклама. Двамата започнали връзка, но когато тя е забременяла, Габриел е избягал от нея, поради което Роберта се грижи сама за детето. 

Източник: www.eltrece.mx