Отмъщението на Аналия (La venganza de Analía)

Това е историята на Аналия Гереро – една жена, решена да си отмъсти на Гилермо Леон Мехия, уважаван политик, който е убил майка ѝ, когато самата тя е била много малка.
 
Аналия се опитва да потърси справедливостта и след като не я намира, решава, че някой ден ще си отмъсти за смъртта на майка си. Пътува в чужбина и се подготвя да бъде най-добрият и важен съветник на политиците в страната. Изучава всички движения и когато е готова, предприема завръщането си у дома, където цели да стане дясната ръка и главен стратег на Мехия – убиецът на майка ѝ, който в момента е известен политик и кандидат за президент.
 
Планът ѝ е да спечели доверието му, да му помогне да бъде първи в избора на хората, за да може след това да го свали, излагайки миналото му и разобличавайки всяко негово действие на корупция и незаконни дела. Целта ѝ е да изгуби президентския пост и дори да бъде лишен от свободата си.
 
По пътя към отмъщението, Аналия се среща с няколко истини, които могат да изложат на изпитание решението ѝ, сред които е възможността, при която ако свали този мъж, когото толкова силно мрази, може да навреди на единствения мъж, когото е обичала в живот аси – Пабло де ла Торе...

Източник: https://www.caracoltv.com/ , https://www.caracolinternacional.com/es , https://www.cmoproducciones.com/es/