Съдбата на Лоли (La suerte de Loli)

„Съдбата на Лоли“ разказва историята на Лоли Агилар – една независима жена, изпълнителен продуцент на Радио Глобал Груп, радиостанция номер едно на западния бряг в САЩ. Тя никога не е планирала, нито допускала вероятността да бъде майка.

Докато кариерата на Лоли върви само нагоре, любовният ѝ живот остава на втори план, тъй като тя се наслаждава на свободата и живота си без задължения. Въпреки всичко, нейният живот неочаквано поема в нова посока, когато Мариана – най-добрата ѝ приятелка, умира и оставя всичко на нея, включително и двете си деца – Сам и Ники.

Новината изненадва всички и най-вече Лоли, която усеща, че не е подходящия човек да изпълни последната воля на най-добрата си приятелка.

В новата си реалност като майка тя се сблъсква с нов шеф – Рафаел Контрерас. Мъж, с когото се сблъсква в професионалната сфера, но накрая се влюбва, въпреки всички усилия да го избегне.

Също така се запознава с Октавио Кордоба – красив собственик на бар за мъжки стриптийз, Hunky Bar, и който, както изглежда, е биологичния баща на Ники, едно от децата на Мариана.

Лоли трябва да се изправи срещу своята нова реалност и да научи, че работата не е всичко в живота, както и да открие, че истинското значение на успеха е семейството и любовта...

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/La_suerte_de_Loli_(telenovela_estadounidense) , https://www.telemundo.com/shows