Страстта на Тереса (La pasión de Teresa)

В един манастир в Маями, Тереса е на път да даде обет и като послушница, тя започва да се съмнява във взетото решение, когато баща ѝ умира и преди това, признава, че е убит. Тя захвърля одеждите, за да си отмъсти...

Първото, с което се сблъсква, е злобата на мащехата си – Сабрина, но след това се сблъсква с любовта.

Любовта е хубаво нещо, но това, което тя не подозира, е, че тази любов има две лица, защото са братя-близнаци, които колкото и да си приличат външно, са пълни противоположности вътрешно.

Тереса опознава лицето на единия – Алберто, и на другия – Гилермо, след като изгубва временно зрението си, при една нападение срещу нея. Тя знае единствено, че Гилермо е на нейна страна и се чувства защитена от него.

Без да си даде сметка, заради своята слепота, Тереса се подвежда по Гилермо и пада в мрежата на мафията в Маями, която се разклаща заради преследване на полицията... но тя вярва, че винаги може да разчита на подкрепата на истинската си любов – Гилермо.

Алберто, другият брат, желае Тереса и нейното наследство. Той замисля план как да я вкара в мрежите си, за да получи онова, което притежава, воден от амбиция и алчност. И успява да я измами като приема личността на Гилермо...

Източник: www.rctvintl.com