Обичам те, русокоско (La mexicana y el güero)

Андрея Ибарола е професионална измамница, която използва красотата, интелигентността и очарованието си, за да мами своите жертва. Заедно с нея е дъщеря ѝ Катя.

В САШ, Андрея има съучастница – Олинка, която ѝ предоставя информация за Тайлър Сомърс – следващата им жертва. Той е най-големият производител на картофи от Айдахо в света и в същото време е мил и благороден човек.

Тайлър е бил осиновен и отгледан от Роуз – неговата осиновителка. На смъртния си одър, тя моли Тайлър да потърси биологичната си майка Матилде Рохас.

Андрея се възползва от тази информация и замисля своя план – да убеди Тайлър, че е открил биологичното си семейство. Тя му се представя като неговата биологична сестра и го уверява, че истинската му майка иска да го види, както и останалата част от семейството, а всички те го очакват в Мексико с отворени обятия.

Андрея наема седем души, които имат финансови затруднения, за да се присъединят към фалшивото семейство. Благодарение на значително заплащане, всеки се съгласява да изиграе своята роля в плана ѝ.

Тайлър остава впечатлен при запознанството си с Андрея – предполагаемата му сестра. Андрея също веднага усеща нещо много специално към него.

След като се влюбва истински в жертвата си, Андрея е принудена да избере между отказ от плана си и любовта. Това наистина е изправя пред голяма морална дилема...

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/La_mexicana_y_el_güero , https://www.lasestrellas.tv/