Див звяр (La Fiera)

„La Fiera" се развива на големия остров Чилое, по-специално в местността Далкауе. На 19 километра от Кастро, това е съвършената сцена за развитие на история, изпълнена с конфликти и любов, сред красивите пейзажи на юга.

Преди 20 години, Педро Чаморо и семейството му пристига в Далкауе. Бивш продавач от централния пазар на Сантяго, той притежава малко състояние, натрупано благодарение на уменията му в бизнеса. Вдовец с три деца, Педро развива собствен бизнес - отглежда сьомги, и притежава няколко терена в района. Изпълнен с комплекси заради скромния си произход, той опитва да се свърже с най-добрите семейства по тези места.

Той се чувства виновен за смъртта на съпругата си и за това се опитва да изпълни обещанието, което е дал на съпругата, първо да омъжи „проблемната им най-голяма дъщеря", Каталина Чаморо. Тя е жена, позната в селото като „La Fiera" (Див звяр) заради силния си характер. Тя не веднъж заявява, че все още не се е родил мъжа, който може да я укроти. Тя работи в компанията на баща си като водолаз и ръководи производството. Тя има почти майчинска връзка с най-малката в семейството, Бланка, която е пълна противоположност на Каталина.

Единственият син в семейство Чаморо, Марко, учи право в Сантяго, за да може да продължи с призванието си в областта на изкуството. Той пристига в Чилое, но баща му смята, че там ще му е много трудно. Там той се запознава с Магдалена Осандон, която е млада вдовица, опортюнистка и безскрупулна жена. Двамата започват тайна връзка, докато тя е любовница на Педро. Берта Лейва, довереното лице на Чаморо, и гувернантка на децата, е чувствителна и добра жена. Тя тайно обича своя покровител.

Мартин Ечаурен Риосеко е мъж, когото Педро Чаморо иска да ожени за дъщеря си. Той е единствения наследник на богато семейство в упадък. Също така управлява компания за сьомга, която също е на границата на фалита. Дълбоко наранен от съпругата си, Джулия Симонине, която му изневерява. Тя го последва до Чилое, за да се опита да го спечели отново.

В Чилое пристигат архитектите Томас Мартинес, Клаудия Руис, Фернанда Монтес, които се заемат с реставрация на църквата в Далкауе. Там Фернанда се запознава с Андрес Карденас, в когото се влюбва, въпреки социалните различия между тях. Клаудия, най-добрата приятелка на Фернанда, също се чувства привлечена от Андрес.

Мелита Кокс е омъжена за лекаря Франсиско Корея и е любовница на Педро Чаморо. Франсиско и Мелита вземат решение да останат заедно за пред хората. Синът им, Доминго, има само една цел в живота - да се забавлява, без да работи.

Спокойният живот на семейство Чаморо се променя с пристигането на семейството на Хорхе Секеседа, който също е имал важно място на централния пазар и след като изпада във финансови затруднения, решава да опита късмета си в южните райони. Заедно със съпругата си Гладис и дъщеря им Катя Алехандра, той пристига при стария си приятел Педро. Педро, от своя страна, се чувства много неудобно от присъствието на това семейство, защото те му напомнят миналото, което той иска да забрави.

Пристанът и пазарът в Далкауе са местата, където се събират героите в тази история и където се разкриват тайни, плетат се интриги и развиват любовни истории.

Източник: www.tvn.cl