Двойният живот на Естела Карийо (La doble vida de Estela Carrillo)

Историята разказва за една имигрантка в САЩ, която е избягала там с дъщеря си в търсене на по-добър живот...

Естела е красива жена, която дава уроци по музика на деца и младежи в една Фондация, която се стреми да отдалечи подрастващите от престъпния свят в Ривърсайд, Калифорния.

Въпреки че е много обича от своите ученици, Естела не контактува много с тях. По някаква причина, предпочита да бъде резервирана в обществото, където живее с тригодишната си дъщеря Палома и с най-добрата си приятелка Чайо, която малката приема почти като родна баба.

Всичко върви спокойно, докато Естела не става участник в трагедия, след която името ѝ завладява социалните мрежи. И така, Раян Кабрера – привлекателен бизнесмен, обвинен в убийство, научава за нея и моли своите адвокати да я издирят, за да свидетелства в негова полза.

Адвокатите откриват Естела, но тя се опитва да избегне присъствие на съдебния процес на всяка цена и веднага побягва да види Чавалин, симпатичен мъж, избягал от Салвадор, за да го попита чия самоличност ѝ е продал. Чавалин, обаче, няма ни идея, само знае, че е жена, която е изчезнала преди три години.

В действителност, тя не е Естела Карийо, а незаконна имигрантка, която си е купила нова самоличност в опит да си намери по-добра работа и по този начин да даде на дъщеря си по-добър живот.

Естела иска да избяга от там, но не може да го направи, защото ако я заловят и депортират в Мексико, нейният живот и този на малката ѝ дъщеря ще е в опасност там.

По този начин, и пред ужаса, че Раян може да е истински убиец, Естела решава да избере най-малкото зло, тя излъгва на делото на Раян Кабрера, заявявайки че тя и Раян са били заедно в часа, когато са убили онзи мъж.

От този момент нататък всичко се усложнява за Естела, тъй като Раян настоява да поддържа образа на негова любовница и да избегнат риска властите да разкрият лъжата. И така, Естела заживява между ужаса от един мъж, който може да е убиец, и привличането, което се заражда между тях.

Но най-лошото тепърва предстои... когато истинската Естела Карийо се появява, за да изиска името и любовта на живота си...

Източник: www.lasestrellas.tv