Коронованата Богиня (La Diosa Coronada)

Богини на красотата, които продават своята корона за един свят на незаконни пари, за да подхранват своите страсти!

Ракел Крус е отегчена от бедния си живот и открива в своята красота, своето божествено тяло и огромна личност, единственият начин да избяга от света на недоимък, към който принадлежи.

Тя е убедена, че ако омъжвайки се за милионер, ще сложи край на недостига на пари и нейната жертва е Естебан – младеж от висшата класа, който открива нейната амбиция и за по-малко от три месеца, решава да я остави в същата бедност, в която я е открил.

В търсене на по-добро бъдеще, тя най-накрая е убедена да участва в Националния Конкурс по Туризъм и е решена на всяка цена да спечели, дори да се наложи да продаде душата си на Дявола. Един журналист се оказва нейния основен проблем, тъй като след като успява да спечели короната благодарение на своите дадености, е разкрито, че изборът й е незаконен след като тя е разведена жена.

Нейните пламенни желания за пари, слава и власт отново са застрашени, докато не се запознава с един съмнителен бизнесмен, който й предлага живот на разкош и известност. И така, Ракел се омъжва за втори път, този път за Хенаро и благодарение на неговото влияние, тя става телевизионна водеща, за да може по този начин да стане известна.

Едно празно сърце – това е цената, която тя заплаща за лукса, но поне разполага с всички опасни връзки на съпруга си. Ракел навлиза в света на корупцията, незаконния бизнес и незаконни удоволствия, които й се предоставят от света на наркотрафика.

Чрез връзките си с големите нарко-босове в страната, тя открива възможност за трафик на наркотици в багажа на някои модели и изгражда мафиотска мрежа, а моделите използва като „мулета“ (хора, които гълтат капсули наркотици и по този начини пренасят дрогата през граница)... Така се превръща в Кралица на свой собствен свят.

Една грешка й коства свободата и предизвиква неумолимо преследване от страна на властите, които искат да я задържат, едно преследване, което за полицията се превръща в мания.

Източник: msnlatino.telemundo.com