Колорина (La Colorina)

Историята може да се раздели на две части.

В първата, Колорина - млада жена, която наричат така заради цвета на косата й, работи в нощен бар. Тя има добра приятелка - Рата. Там пристига Даниел в търсене на нови преживявания. Той започва връзка с Колорина и тя забременява. Както може да се очаква, майка му, Ана Мария, не приема тази връзка, тъй като Даниел е сгоден за жена от тяхната класа, за която накрая той се жени.

Успоредно с това се разказва историята на Мирта, една скромна жена, която живее със съпруга си, Пехерей. Тя мечтае да постигне нещо в живота. Тя се запознава с един мъж, Енрике, който предлага да я превърне в звезда, но за това трябва да изостави семейството си. И тя го прави - изоставя всичко, заради мечтата си.

Във втората част, Колорина се е превърнала в истинска дама. Тя се грижи за сина си и за децата на друга жена, все едно са нейни. Даниел овдовява и продължава да обича Колорина, но майка му продължава да е против тази връзка и не приема внука си.

Ана Мария има проблеми с една прислужница в дома си - Чага, която винаги се е борила за семейството и тайно обича съпруга на Ана Мария, а Даниел приема като свой син. В края на историята става ясно, че Чага е незаконно родено дете на бащата на Ана Мария, следователно - двете са сестри.

Колорина винаги е с приятелката си Рата. Тя притежава бара, в който преди време е работила. Там започва работа една девойка, в която сина й се влюбва и тя приема връзката им, защото девойката е почтена и с добро сърце.

Когато съпругата на Пехерей се завръща, за да си върне семейството и децата, той приема да разкрие истината, но не я приема като съпруга, въпреки че продължава да я обича.

В края на историята, Колорина заема полагаемото й се място.

Източник: www.fotech.cl