Колумбийката (La colombiana)

Педро Уотсън е продавач на хранителни стоки с мрачен характер, което го прави слабо социален. Поддържа бизнес в квартал Юнгай, където продава с удоволствие на всички хора, които отиват на работа. Той, обаче, не приема пристигането на имигранти и по-специално появата на Анхела – колумбийска лекарка, която пристига в Чили, придружена от малкия си син в търсене на нови възможности след като е преживяла любовно разочарование.

Съдбата му е приготвила неприятна изненада. Тази изненада идва от собствената му съпруга Трини, с която са разделени от известно време. Тя го моли за развод, за да може да се омъжи за Хуан Пабло Суньига – бизнесмен от висша класа. Трини силно иска да започне отново и то с мъж, който я обича. След като разкрива плановете на жена си, Педро получава подкрепа от своята съседка-колумбийка и е принуден да се справи с желанието си да я отхвърли, когато двамата стигат до споразумение в полза и на двамата. Ако тя успее да му помогне да възстанови семейството си, той ще трябва да се грижи за Хулито, нейния син.

Без да се бавят много, двамата замислят план, който цели да събере Тринидад и Педро отново, но по стечение на обстоятелствата и по желание на съдбата, двамата се сближават повече, отколкото са си представяли. Между необщителния продавач и колумбийката се заражда връзка, за която никой не е вярвал, че е възможна.

Дали Педро ще си върне Тринидад или ще се остави на зародилата се любов между него и благородната колумбийка?!

Източник: www.tvn.cl/ , es.wikipedia.org/wiki/La_colombiana