Хулиана, колко си лоша! (Juliana, ¡qué mala eres!)

Хулиана е наясно, че този път е безвъзвратно изгубена...

За много кратко време, жената се превръща от обещаваща търговка, която добре или лошо е успяла да изгради своята малка, но солидна стабилност, в измамница, която не след дълго се превръща в бегълка от закона.

Хулиана няма друг избор, принудена да спаси малкото, което ѝ е останало и да потърси в най-забутаното кътче на страната начин да се спаси от скандала, който назрява...

Поредицата от грешки е започнала преди много години, когато е предпочела да се жертва заради един мъж, който в действителност се е сближил с нея от интерес. Младият мъж е бил подкупен от своя безскрупулен баща, който не се е интересувал, че синът му се е сближил с жена и е приел тяхната връзка просто като начин да се изяви неговия своенравен и преследващ приключения наследник.

Хулиана се е запознала с Анхел в интерната, където добродушната г-жа Тереса Маярино – собственичка на колежа, я е приела след като е изгубила родителите си при катастрофа, за която не си спомня или не иска да си спомни, заради жестокостта и травмата, която е преживяла.

В началото са били невинните кражби на храна, когато се е опитвала да допълни оскъдното ученически меню. След това са последвали битките за положение в йерархията в интерната и накрая, когато е навлязла в юношеството, тайните любовни трепети и среднощните бягства, за да може да се среща с поредния ухажор...

Източник: www.caracolinternacional.com , es.wikipedia.org/wiki/Juliana,_¡qué_mala_eres!