Огнени игри (Juegos de fuego)

Историята започва в Оркон, когато Лукас Перейра открива, че скулптурите му са препродадени в Сантяго на цена много по-висока от тази, която е определена за тях и още повече, че се приписват на друг артист. За това решава да замине за Сантяго, където започва всичките си завоевания, която по-късно го изправят пред дискусия между любовта и властта.

Главните герои в тази история за Мойра Спенсър, Лукас Перейра и Камила Касираги. Те сформират един огнен любовен триъгълник, изпълнен със завист и капани.

Голяма част от действията се развиват в пансиона на Гастон Касираги – масажист на представители на висшето общество, който работи в кабинет в един от най-големите и важни хотели в Сантяго. Има бизнес отношения с Хосе Луис и живее със съпругата си Вики, тъща си Нина и дъщеря си Лоретито.

Друг любовен роман въвлича директно Камила. И има лошия късмет Леандро, съпругът на сестра ѝ Мариана, който я преследва без никакъв срам и не я оставя на мира. Тя не знае какво да прави, особено със сестра си, която не подозира какво прави съпруга ѝ.

В друга любовна връзка участват Габриел Перейра и Хавиера Спенсър. Всичко започва, когато Габриел, който е от части непокорен и луд, открадва мотора на Хавиера от мястото, където е паркиран – входа на един бар. Той не я познава, но открива бележника ѝ, в който тя записва свои мисли и други неща. В същия бележник, той открива телефонния ѝ номер, на който Габриел започва да ѝ се обажда, за да ѝ чете нещата, които самата тя е написала, и не на последно място, за да върне мотора ѝ. Двамата се влюбват безумно един в друг.

В началото на историята, Мануел и Карола Перейра, заедно с Мариана и Камила Касираги заживяват под покрива на пансиона. Но след това Мариана се омъжва за Леандро, който работи в компанията на Алберто Спенсър.

Друга част от историята се развива в един бар, чийто собственик е Кристобал Спенсър. Там често ходи Мартин Пуга, син на Ортенсия – вдовица и майка-орлица, която от части е виновна за това, че синът ѝ трудно се адаптира към останалите. Мартин е толкова срамежлив, че понякога заеква.

Мануел Перейра работи като сервитьор в бара, в който винаги се срещат Алехандра Спенсър и Флоренсия Угарте, която е сестра на Игнасио и дъщеря на Херман и Глория. Коко и Габриел Перейра също посещават често бара. Любимото занимание на Кристобал и Мартин е да лентяйстват.

Лукас Перейра е много амбициозен скулптор, който се разкъсва между тази амбиция и любовта към една жена. Живее с майка си Еухения и един от братята си – Габриел. Още двама живеят в пансиона – сестра му Карола и брат му Мануел.

Габриел Перейра е брат на Лукас и е обединител на младежите в историята. Негов голям приятел е Коко, с когото споделя своето непокорство, което граничи с лудостта.

Камила Касираги е прекалено нормална девойка, която учи психология и живее със сестра си Марияна в пансиона на чичо си Гастон. Животът ѝ протича между лекциите и компанията на приятелите ѝ, докато един ден не се запознава със скулптора.

Мойра Спенсър е дъщеря на заможен господин и работи в ръководството на компанията на баща ѝ. Тя е жена с много власт, която живее в дома на баща си – Алберто Спенсър, заедно с брат си Кристобал и сестрите си Хавиера и Алехандра. Майка им, която не живее с тях, се казва Исабел Вергара и се е установила в Буенос Айрес. Тя има сестра-близначка – Антония.

Източник: fotech.cl