Безчестие (Infamia)

Лидия Сантана е жена, която се е омъжила за богат и по-възрастния от нея Давид Монталво. Двамата имат един син – Тони.

Въпреки всичко, Лидия не е щастлива, тъй като Давид е студен и мрачен мъж. Тя се е омъжила за него само заради разочарованието, тъй като нейната голяма любов – Виктор Андреу, я е изоставил на младини.

Един ден, докато Лидия избира подарък за съпруга си по повод годишнина от сватбата им, се среща случайно с Виктор. Двамата са приятно изненадани да се срещнат след толкова много години, но накрая всеки се прибира в дома си.

Виктор никога не е спирал да обича Лидия и често мисли за нея, независимо че е женен за сладка и нежна жена, Алма, с която има една дъщеря – Лолита.

Няколко дни по-късно, Давид, който не се е прибрал в дома си на дата на годишнината, решава да организира празненство, за да я отбележи, дори и след няколко дни.

Лидия и Виктор отново се срещат, на празненството. Разговарят откровено и откриват, че никога не са спирали да се обичат.

За нещастие, между двамата се намесва Сандра Моргадо – фриволна и безскрупулна жена, която се нарича приятелка на Алма, но всъщност, винаги е била влюбена във Виктор и използва Лидия, за да разруши брака на Виктор, а след това смята да отстрани от пътя си Лидия, за да може да остане с Виктор...

В края на историята, Лидия и Виктор са щастливи заедно, докато Сандра, която не спира да прави престъпления в името на любовта си към Виктор, полудява и е настанена в лудница.

Лидия и Виктор се женят и заживяват доволни и честити заедно с децата си...

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Infamia_(telenovela)