Непреклонно сърце (Inconquistable corazon)

Това е трогателна история за забранена любов между младеж и преподавателка в училище, която покорява публиката от първата серия. Тази теленовела е станала първата в кариерата на Наталия Орейро. Тук тя е още много млада и за славата на звезда само е мечтала.

Моника има всичко, за да бъде щастлива: любим мъж, в когото се е влюбила още докато е била ученичка, и две прекрасни деца. На нейния живот може да завиди всяка жена, но страшна трагедия разрушава щастието на Моника. Неочакваната смърт на съпруга й принуждава жената да се окаже в жестоката реалност, която преди това не е познавала, докато е живяла под крилото на съпруга си, който я е обграждал с любов и я е предпазвал от всичко.

Моника трябва да се противопостави на много неща, сред които ненавистта на свекърва й и униженията на леля й. Силата да продължи и да не се пречупва пред тежестта на обстоятелствата Моника открива в децата си. Заради тях, тя мечтае да промени живота си и за това приема да работи като преподавателка в училището, в което преди години се е запознала със съпруга си.

В училището, Моника се сблъсква с неуправляемия Гонсало - своеволен, смел, дързък и нахален младеж. Гонсало се влюбва в преподавателката си и е готов на всичко, за да я покори, въпреки че не изглежда никак просто. Само да се приближи някой мъж до Моника, когато спомените за любимия й съпруг изплуват - той продължава да живее в сърцето й. Но Гонсало не смята да се предава, дори когато му се налага да си съперничи с Чарли, млад преподавател, който също се влюбва в Моника.

Това, което започва като игра за Гонсало и безразсъдство за Моника, с времето се превръща в страстно и дълбоко чувство, забранена любов за преподавателка и нейния ученик.

Източник: amorlatinoamericano.3bb.ru