Мъже (Hombres)

„Hombres" преди всичко е история за мъжкия свят, показан през погледа на жена, главната героиня, и шест мъже, централните персонажи, всеки от които се развива и приема конфликтите на собствения си пол. Вече жените не говорят за жените. Не се притесняват за „килцата в повече". Сега мъжете се притесняват за телата си, за сивите си коси, бръчки, за следите на времето, които се виждат в огледалото.

Тук не съществуват женски оплаквани от мъжете. Тревогите на „слабия пол" остават на втори план, за да изпъкнат слабостите на „силния пол".

Но „Hombres" не е история, която се занимава с „борбата между половете". „Hombres" се опитва да ги сдобри.

Сцената, на която се развива тази история, е света на бизнеса и фондовата борса. Централната любовна история се развива между главната героиня, която е главен секретар на борсата в Богота и главният герой, един способен борсов агент. Двамата са динамични и професионалисти в своята област, скептични към любовта и възможността за реално разбиране между мъжете и жените. От момента, в който се срещат, те показват трудността на една връзка между половете, поради сложността на мъжкия и женския свят. Те се оказват обречени на „бедствие", в което се превръща живота им, когато се появява любовта.

„Hombres" е една история за обичта към мъжете, омразата към тях, разбирането, или просто... за прощаването им.

Източник: www.tvcolombia.com