Докато парите ни разделят (Hasta que el dinero nos separe)

„Hasta que el dinero nos separe“ е историята на Рафаел Медина – е сериозен мъж, който прави всичко възможно, за да преживява ден за ден. Той продава всякакви неща, от парфюми, бельо, до вино... накратко казано – всичко. Той изкарва достатъчно, за да издържа себе си, майка си, Леонор, и сестра си, Хулиета, на която плаща образованието.

Рафаел винаги е бил против часовниците, а това означава, че рано или късно го очаква инцидент. За негово нещастие, по ирония на съдбата в този инцидент участва Алехандра Алварес дел Кастийо – управител на една компания, която продава автомобили. Тя е на път да се омъжи за Марко Валенсуела.

Резултатът от това нещастие – вражда от пръв поглед...

И както се случва в живота, има последствия в живота, на които Рафаел е принуден да се противопостави. Бъдещето му е в ръцете на Алехандра. Извън контрол и с желание за мъст, тя го принуждава да заложи живота си и да й служи, докато не изплати грешката си.

Нещо повече, срещу него застава и Марко, който разчита на обичта и одобрението не само на Алехандра, своята годеница, а също така на семейството. Виждайки провала на проекта на живота му, той използва цялата тежест на закона, за да се опита да разруши живота на Рафаел. Всъщност, той води двойствен живот и разчита на съучастието на лейтенант Висенте Чавес, неговата дясна ръка в предполагаемия запор на имението, собственост на Алварес дел Кастийо.

В опит да излезе от това затруднено положение, Рафаел търси помощта от бащата на Вики – девойка, с която има сантиментална връзка. Но има съмнения, че може да го удушат, най-вече роднините й.

С помощта на приятеля си Хайме, който е добре запознат със закона, той вижда как вратите се затварят една след друга пред него. Така той се оказва само с един изход – да се договори с Алехандра. Когато отива при нея, тя смята, че е голям циник и го поставя на място. Но след като анализира ситуацията, решава да направи едно изключение и му дава само един избор – да плати дълговете си.

Рафаел приема предизвикателство и така започва пътя към неговата Голгота – нова шефка, астрономически цели за продажби и нови колеги, с които да се състезава. „Зоро“, „Данди“, „Ай, Боже мой“, „Генералката“, „Теоритика“, „Омъжената“, „Бебето“, „Буенона“ - това са прякорите на колегите, които заедно с президента на компанията, Белтран, се захващат с Рафаел и превръщат живота му в ад.

След поредица от проблеми в съвместната работа и в добавка – няколко предсказуеми обстоятелства, Рафаел и Алехандра си дават сметка, че са станали зависими един от друг в емоционално отношение.

Марко и Вики правят всичко възможно, за да задържат своите избраници. Сусана, най-добрата приятелка и асистентка на Алехандра е нейният глас на разума, докато любовта не почуква на вратата й и двете се разделят, а Алехандра е принудена да следва собствените си инстинкти.

Бащата на Алехандра, Дон Хорхе, и леля й, Доня Росарио се опитват да подкрепят Алехандра с каквото могат, без да прекрачват своите морални граници.

„Hasta que el dinero nos separe“ е една история, в която властват хумора и любовта. Това е огледало на живота, в който нямат злодеи, нито престъпления, само недоразъмения, които водят до неочаквани ситуации.

Това е теленовела, в която имам красиви жени и комични персонажи, които завладяват вниманието на зрителите...

Източник: www.esmas.com