Женски войни (Guerra de mujeres)

Юбири мечтае да постигне успех, за да може да издържа семейството си и ако й се отдаде възможността, да намери своя принц. Положението отива към оправяне, когато тя отива при гадателка и тя й предсказва, че същата вечер ще срещне мъжа на своя живот. Но в сериала ако от небето закапе, то не вали дъжд, а цял порой! И така, Юбири получава повече, отколкото е желала и много скоро се оказва между двама почитатели, всеки от които иска да спечели благоразположението й. На Юбири й се налага да направи много труден избор между Уилкър - млад певец с големи амбиции, и Хуан Диего, когото също харесва.

Бриджит е умна делова жена, която работи в рекламна компания. Истината е, че в любовта не й върви много, бракът й с Джуниор не е я удовлетворява. Именно заради това, след двадесет години брак, тя решава да го изгони от дома. Но вместо да се решат неприятностите на Бриджит, настъпва време на нови тревоги и вълнения.

Тази откровена, изпълнена със събития драма, запознава зрителите с Каролина, която се опитва да не яде и е пълна противоположност на първите две героини, а също така и с Финита Ринкон де Ботеро, която има проблеми с килограмите. Появяват се и герои като Ана, Ботеро, Анастасио, Олегарио, Биенвинида, Лолита, Примеро, Грасиела и Дионисия, като всяка една от тях ще разкаже своята история в сериала.

Това е история за онези, които преживяват трудните моменти от живота си. История за жени, които се стремят към щастието и да постигнат целта на живота си с помощта на хора, които ги обичат.