Бивши съученици (Graduados (Chile))

Абитуриентският бал на Випуск '93 върви нормално. Вратите се отварят с удар и влиза Андрес, заедно с Вероника и Тука – трима неразделни и постоянно бунтуващи се приятели. Скоро Андрес се сблъсква с Пабло – неговият съперник, най-популярният младеж в колежа. Готови да се сбият, те са прекъснати от Мария Лаура, по-позната като Лоли, красива и с ангелски вид годеница на Пабло, която успокоява двамата и празненството продължава безпроблемно. Андрес се задоволява само да наблюдава от разстояние Лоли, неговата платонична любов...

По време на празненството, Пабло казва на Лоли, че ще излезе за малко да се разходи. Лоли се среща с Алехандра, най-добрата ѝ приятелка, която вече се е напила. Лоли я завежда до тоалетната, за да се освежи. Когато отваря вратата, Лоли заварва любимия си Пабло да се целува с друго момиче: Асул.

Лоли си тръгва набързо и тогава до нея се приближава Андрес, която я отвежда от там. Когато отиват на площадката за наблюдения, девойката се оплаква от предателството на Пабло. Андрес просто я изслушва и си позволява да наблюдава свободно любовта на живота си. Двамата правят любов под лунната светлина. На следващия ден, Лоли заминава и никога повече не се виждат.

Двадесет години по-късно, те отново се срещат и у Лоли се връщат всички спомени и съмнения относно онази невероятна любовна нощ. Андрес все още изпитва същото, живее с родителите си и не води нормален живот като всички останали връстници. Занимава се с разхождане на кучета и все още се среща често с приятелите си Вероника и Тука. Лоли, от своя страна, води удобен живот, омъжена е за Пабло, нейният вечен годеник, от когото има син: Мартин.

Мартин има едно непокорно куче, поради което Лоли решава да наеме човек, който да разхожда кучето. Тя е много изненадана, когато открива, че избраникът е Андрес, бившият ѝ съученик от колежа, с когото не се е срещала от абитуриентския си бал.

В дома си, Лоли преживява отново онази незабравима нощ и отново изпитва съмненията, които я измъчват през всички тези години: синът ѝ Мартин може да бъде от Андрес. Когато отново се среща с него, тя му разкрива истината. И вече нищо не е същото, нито за него, нито за Лоли, както и за всички около тях...

Източник: www.teleseries.cl