Слънчогледи за Лусия (Girasoles para Lucia)

Лусия Треви мечтае за две неща в живота си: да стане известна холивудска звезда и да спечели любовта на Хосе Симон Ландаета, най-желания ерген в града. Тя осъзнава, че за изпълнението на първата си мечта е практически невъзможно, а за второто... защо пък не?

Въпреки всичко Лусия се оказва в любовен триъгълник, когато в нея се влюбват и двамата братя, Роберто и Хосе Симон. Те са напълно различни и тя се сблъсква с три жени, които играят важна роля в техния живот: Карина, бившата годеница на Роберто; Режина, майка им и Вилма, братовчедка им, която е влюбена в Хосе Симон.

Но всяка една история си има начало...

Съдбата дава на Лусия дългоочакваната възможност да се запознае със семейство Ландаета и да се сближи със своя идол. По време на доставки от магазина за деликатеси, в който работи Лусия, тя е нападната, а човекът, който й помага се оказва Роберто Ландаета, братът на Хосе Симон.

Роберто се заглежда в Лусия от първия момент, в който я вижда; поразява го нейната красота. Той скрива от нея истинското си име и й се представя като строителен работник в корпорацията Ландаета.

В същото време Лусия не престава да мисли за своя Очарователен принц, Хосе Симон, който по нищо не прилича на Роберто. Той е надменен и властен и никога не би се загледал в момиче като Лусия. Единственият начин да привлече вниманието на Хосе Симон е да го заблуди. И случайно един път приемат Лусия за аристократка, графиня Фарнези.

В помощта на Роберто Лусия успява да се представя за графинята. Подобно на героинята от “Пигмалион”, Лусия се учи да се държи като истинска аристократка и накрая спечелва сърцето на Хосе Симон.

Но по пътя към постигането на своята цел, Лусия разбира, че истинската любов и Очарователния принц винаги е била наблизо. И това е Роберто Ландаета.