Влюбен в тангото (Franco Buenaventura, el Profe)

Главният герой в тази история е Франско Буенавентура - учител по литература в град Ла Бока. Директор на училището е Ема, с която той има по-специална връзка. Освен това, Франко е потресаващ танцьор на танго. Той дава уроци в един нощен клуб в град Сан Телмо, който е собственост на майка му Нина. Клубът е на границата на фалита.

Като млад, Франко е водил безразборен начин на живот - той се оженва много млад, тъй като неговата приятелка забременява непредвидено. Бракът им не продължава дълго, но в резултат на него, сега Франко има 18-годишен син. Освен това, учителската кариера на Франко се е провалила с гръм и трясък, след като е станало известно, че има любовна връзка с една от своите студентки - първокурсницата Лусия.

Сега, години след това, Франко отново получава предложение да работи като учител. Животът му постепенно започва да се подрежда. Но за да спаси нощния клуб, който принадлежи на майка си, Франко трябва да се изявява като стриптизьор там, скривайки лицето си зад маска.

По този начин, Франко започва да води двойнствен живот: през деня е учител в училището, а през нощта - стриптизьор в нощния клуб...

Франко успява да завърти главите на много жени, сред които са преподавателката по математика - Лола, директорката - Ема. Но на хоризонта отново се появява Лусия. Сега тя е омъжена и има малка дъщеря, съпругът й, Хулио, не е много нормален. Старите чувства се събуждат, но пред тях има много прегради...

Източник: www.intratv.net , carinazampini.narod.ru