Тази жена не съм аз (Esa no soy yo)

Животът на близначка ѝ вече е неин!

Джудит и Анаи Марин са близначки, които много си приличат.

Джудит е жена, която след години отново повярва в любовта, след като е страдала от агресията на бившия си приятел Браян Салинас. Тази млада жена, която е отворила собствен фризьорски салон в квартал Франклин, е известна с каризмата и щастието си. Голям проблем се появява, когато бившият ѝ излиза от затвора. При това, тя е предупредена от полицията, която я наблюдава и се опитва да държи на разстояние „Черния“.

За нещастие, Джудит решава да избяга и да посети сестра си, с която не се е срещала от месеци. Когато се появява на мястото на срещата, тя открива сестра си мъртва. Убедена, че сестра ѝ е била убита по погрешка, от нейния бивш, тя открива само едно решение: да заеме мястото на сестра си.

Анаи, от друга страна, е алчна, амбициозна и с привлекателен външен вид. Тъмното ѝ минало я е превърнала в загадъчна жена, пълна с лъжи и тайни.

След като заема мястото на близначката си, Джудит трябва да крие своята самоличност дори и от най-близките си и да се изправи пред очарованието на бъдещия съпруг и настоящ годеник на сестра си, Алфредо Лабарка. Той е успял пластичен хирург, който малко по малко разкрива тайните и лъжите на Анаи.

Докато полицаят Хулио Чавес се опитва да открие какво точно се е случило и не се спира пред нищо, за да открие истината, той също се влюбва в Анаи, без да подозира, че става дума за Джудит, въпреки че сърцето му подсказва, че това не е Анаи.

И възниква въпроса: Дали ще успее да спаси живота си, заемайки мястото на сестра си и оказвайки се в прегръдките на Алфредо, докато се влюбва в полицая, който разследва случая с нейната смърт?! Или ще разкрие истината и ще се наложи да избяга от света, за да спаси живота си и да открие истинската любов?!

Източник: www.tvn.cl , es.wikipedia.org/wiki/Esa_no_soy_yo