Научи ме да живея (Enseñame a vivir)

Преди 20 години, спокойна на семейство Фернандес Салферо, милионери с малка дъщеря - Клодин, се превръща в начало на история за любов, омраза, лъжи и класови различия.

Завръщането в Буенос Айрес се превръща в трагедия, когато малкият самолет, с който пътува семейството заедно с прислугата си - семейство Бенитес, заедно с малката им дъщеричка, Лоерна Беатрис, получава техническа повреда и пада насред джунглата. Единствените оживели са прислужниците и малките момичета.

След като виждат, че Клодин е останала сираче, Бенитес решават да я оставят в джунглата и се връщат в Буенос Айрес, представяйки дъщеря си на Аманда Фернандес Салгеро като нейна внучка. Така те искат да осигурят обещаващо бъдеще на малката си дъщеря.

20 години по-късно, фалшивата Клодин се превръща в красива, но повърхностна девойка, която живее в свят на разкош.

Късметът й се променя, когато медиите разпространяват невероятна новина: една девойка, позната като „Момичето от джунглата", е оживяла 20 години, отгледана от маймуни. Като чува новината, Аманда решава да вземе девойката, която наричат Асаи, да живее в дома й, тъй като нейната история й напомня за трагичното произшествие, при което са загинали сина й и снаха й.

От този момент Бенитес заживяват в ад, тъй като се страхуват да не се разкрие тяхната тайна и най-накрая да се определи истинската самоличност на момичетата.

Но Асаи и Клодин не само са обединени от общо минало и се борят за любовта на Аманда, но също така и за любовта на Лукас Линарес, млад и виден преподавател.

Клодин не губи време и се влюбва в Лукас. Тя използва всякакви средства, за да спечели любовта му. Въпреки това, той се заглежда по Асаи и се съсредоточава върху това да я възпита като „истинска госпожица". Връзката между тях става прекалено очевидна и малко по малко, раздялата им се превръща в единствената цел на Клодин.

Персонажите:

Клодин/Асаи

Дъщерята на семейство Фернандес Салгеро и истинската внучка на Аманда. Отгледана от маймуни в джунглата, тя е естествена, свежа, нежна и дива. Тъй като не знае да говори, тя повтаря всичко, което чуе.

Лукас Линарес

Млад и виден преподавател. Въпреки че е отговорен и истинска кавалер, той е забавен и несериозен. Влюбвал се е само веднъж и е страдал много. Появата на Асаи, която той трябва да научи как да се държи в обществото, се превръща във втора възможност за любовта.

Лорена Беатрис Бенитес/Клодин

Истинската дъщеря на Бенитес и Емилия, но след катастрофата е представена на Аманда като нейна внучка. Капризна, суетна и самоуверена. Опитва се да бъде лидер в групата си и е обожавана от приятелките си. Чувства се привлечена от Лукас Линарес и прави всичко възможно, за да привлече вниманието му.

Аманда

Нежна и добра, тя е баба на Клодин. След инцидента, Бенитес я убеждават, че нейната внучка е Лорена. Когато вижда в новините, че са открили момиче в джунглата, тя решава да я прибере в дома си, вярвайки че тя е дъщерята на прислугата.

Бенитес

Жестокият иконом в дома на семейство Фернандо Салгеро и истинският баща на фалшивата Клодин. Цял живот е завиждал на финансовото положение на Агусти и за това разменя бебетата след инцидента, при който умира. Когато фалшивата Клодин навършва 21 години и се превръща в единствена наследница на богатството, той планира да разкрие истината и да живее като истински крал. Съпруг на Емилия, прислужница в дома, и той се опитва да й попречи да разкрие истината.

Емилия

Съпруга на Бенитес и майка на фалшивата Клодин. Въпреки че е приела размяната на бебетата, тя си е мислела, че истинската наследница е умряла при катастрофата. Тя много се страхува и иска да разкрие истината, но съпругът й не позволява. Ден след ден понася лошото отношение на дъщеря си, която я презира, без да знае, че тя е истинската й майка.

Минерва

Компаньонка на Аманда, заради която тя е оставила личния си живот на втори план. Смирена и не се изразява много добре, тя е единствената в къщата, която се осмелява да застане открито срещу Клодин. Въпреки че е затворила сърцето си, тя не подозира, че любовта отново ще се появи в живота й.

Гойена

Коректен и винаги готов да разреши какъвто и да е семеен проблем, той е довереното лице на Аманда. Независимо че е женен, той се влюбва в Минерва и заедно с нея успяват да свалят маската на Бенитес.

Фарса

Корумпиран адвокат, който знае тайната на Емилия и Бенитес. Той е техен съучастник, тъй като се надява да се облагодетелства от богатството, което Клодин ще наследи.

Кристобал Линарес

По-малкият брат на Лукас, с когото живее. Обещал е да се промени и да помага със сметките, но не може да се пребори с инстинктите си. Избягва сериозни връзки и негова слабост са жените, докато не се запознава с Ро и се влюбва безумно в нея. Тъй като тя постоянно го отблъсква, той прибягва до Клодин, за да му помогне да я спечели, обещавайки й да й помогне с брат си.

Маку

Младеж с добро положение, който е влюбен безумно във фалшивата Клодин, но появата на Лукас вгорчава живота му.

Ро

Най-добрата приятелка на фалшивата Клодин. Въпреки че не е много привлекателна, тя има високо его. Заедно с Клодин превръщат живота на Асаи в ад.

Ана

Лекарката, която се грижи за Асаи след пристигането й в Буенос Айрес. Благодарение на Фарса, тя е уволнена от болницата. Тя предупреждава Лукас за опасностите, с които Асаи може да се сблъска в града.

Марсела

Преподавателка и годеница на Лукас. Появата на Асаи се превръща в заплаха за връзката им и за това тя започва да замисля различни планове, за да го задържи на всяка цена.

Източник: www.extremista.com.ar