Изкуството на любовта (EnAmorArte)

Любовта и музиката са главните герои в тази новела.

„EnAmorArte“ разказва историята на двама младежи – Сантяго и Селесте, които, събрани от изкуството, се борят за любовта си. Те разчита на своите приятели и споделят мечтите, провалите, романтиката, страховете и решенията, важни за възрастта им.

Двамата се записват в училище по изкуствата и там трябва да се впишат сред съучениците си.

Сантяго е син на строителен предприемач. Младежът се прибира в дома със слабата надежда да си върне обичта на баща си, с когото са се отчуждили преди 10 години, когато е починала майка му. В същото време, той започва да се изявява в музиката – талант, който е загърбил преди много време.

От друга страна, Селесте е дъщеря на беден работник. Тя е живяла в една скромна къща, но е била заобиколена с обичта на родителите си. Тя работи като оксиженист на строежа на бащата на Сантяго. Тя събира пари, за да може да изгради стаята си. Успоредно с това, тя се опитва да сбъдне мечтата си: да учи танци.

Сантяго и Селесте се събират с група талантливи младежи, които търсят начин да се изявят в училището по изкуствата. Чрез проследяването на тяхното ежедневие, теленовелата разкрива как всеки може да постигне мечтите си и да има добри приятели.

Една красива история, изпълнена с талант, любов и забавление, благодарение с които може да се преодолеят всички препятствия, а с упорство и само с преследване мечтите си, може да се получи желаното...

Източник: www.telefeinternacional.com.ar