Емилия (Emilia)

Емилия е млада шивачка от средната класа, която се бори, за да издържа, чрез упорита работа, баба си и по-малките си брат и сестра, Ченте и Нерейда.

В квартала, в който живее Емилия, също така живее и младия Тано, който винаги е бил влюбен в нея, но е приеман от Емилия просто като приятел.

Семейството на Емилия така и не е успяло да се примири с бедността и мечтае да си върне предишния привилегирован живот. Тримата са избрали различни начини да го постигнат. Бабата живее в света на фантазиите, Ченте се посвещава на криминален живот, а Нерейда става любовница на по-възрастен мъж, който се казва Пипо; той е не само милионер, но и женен за Йоланда де Агире.

По стечение на обстоятелствата, любовникът на Нерейда е баща на Алехандро – годеникът на Емилия. Алехандро е млад женкар, сгоден за капризната Марсия, но се е влюбил в невинността на красивата Емилия и въпреки интригите на бившата си годеница, той иска да се ожени за младата шивачка.

За нещастие, Алехандро научава, че баща му си има любовница и всички доказателства сочат, че тази жена е Емилия. Независимо от настояванията на Емилия, че е невинна, Алехандро не ѝ вярва и прекратява техния годеж.

Един ден, той се появява пиян в дома на Емилия и я прави своя на сила. Тогава той открива, че е била девствена. Но травматизирана и унижена, шивачката не иска да знае нищо за него...

Не след дълго, Емилия открива, че е бременна и в този момент в живота ѝ се появява нов претендент – д-р Масели. Въпреки всичко случило се, тя продължава да обича Алехандро...

Източник: www.network54.com/Forum/223031